%
×
Poklanjamo Vam

promotivni kod sa 15% popusta koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici! 

Rodna ravnopravnost
Rodna ravnopravnost
Karijera u Moni

Rodna ravnopravnost

09.11.2021.

Kompaniju Mona osnovao je bračni par - Đorđe i Nada Momirović. Na taj način, od samog osnivanja u Moni se nikada nije postavljalo pitanje rodne ravnopravnosti - to je nešto što se u našoj organizacionoj kulturi podrazumijeva.

Sada više od 30 godina kasnije i sa preko 600 zaposlenih u 5 zemalja važi isto pravilo - nema diskriminacije po bilo kom osnovu. Naprotiv, kao jednu od svojih najveći snaga prepoznajemo upravo to što među zaposlenima imamo ljude različite životne dobi i sa različitim kulturološkim zaleđem.

U 2021. godini u kompaniji Mona imamo 81% žena među zaposlenima i čak 70% zaposlenih na pozicijama višeg i srednjeg menadžmenta čine žene. Ovo je potvrda da u našoj kompaniji, žene imaju sve preduslove da razviju svoje potencijale i izrastu u lidere ukoliko to žele.

Slični članci

09.
Nov.
Važno nam je da na tržištu rada pronalazimo najbolje talente, ali nam je jednako važno, a možda i još važnije da našim zaposlenima pruži...
09.
Nov.
Jedna od ključnih vrijednosti kompanije jeste razvoj. Razvoj kompanije proističe iz rasta svakog pojedinca, koji je dio te organizacije. Zato svojim zaposlen...