U znak zahvalnosti na poverenju koje pružate kompaniji MONA, kao korisniku MONA loyalty kartice, pružamo Vam brojne mogućnosti.

Kako postati vlasnik Mona loyalty kartice

Korisnik MONA loyalty kartice može postati svaka punoletna osoba koja popuni pristupnicu objavljenu na web shop-u ili popunjavanjem pristupnice dostupne u svim Mona maloprodajnim objektima u Bosni i Hercegovini.

Kako postati član loyalty programa putem web shop-a

Ukoliko želite postati član loyalty programa putem web shop-a, potrebno je da se registrujete na istom. Prilikom registracije biće Vam ponuđena opcija ''Želim postati član Loyalty programa i ostvariti dodatne pogodnosti'' Nakon Vaše prve porudžbine loyalty kartica će biti poslata na Vašu adresu no potrebno je da prilikom porudžbine u prozoru predviđenom za komentar kupca napišete da želite izradu loyalty kartice.Nakon isporuke kartice na Vašu adresu, možete početi kupovati na web shop-u koristeći loyalty karticu, tj. ukucavanjem ID u prozor a nakon Vaše prijave na web shop-u.

Ukoliko već posedujete loyalty karticu i želite je iskoristiti prilikom kupovine na web shop-u, potrebno je prethodno prijaviti se. Klikom na korpu pojaviće se prozor gde je potrebno ukucati ID loyalty kartice i nastaviti s procesom kupovine.

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati putem broja +38751/226-380

Pogodnosti za sve korisnike Mona loyalty kartice

Nakon prve kupovine kupac dobija privremenu loyalty karticu na kojoj se beleže i sabiraju sve sledeće kupovine. Nakon dostizanja iznosa od 800,00 km kupac stiče pravo na MONA standard loyalty karticu.Visina popusta uz MONA loyalty karticu definisana je u tablici ispod.


Korisnik MONA loyalty kartice može steći sledeće pogodnosti:

 

Vrednost kupovine u iznosu od Visina popusta
800,00 km 5%
2500,00 km 10%
4000,00 km 15%

 

Navedeni popusti mogu se iskoristiti za celokupni asortiman modne kuće MONA. Bonitetni period u kojem se sabiraju vrijednosti kupovine traje tokom jedne kalendarske godine.

MONA će verne kupce uvek nagraditi popustom bez obzira obračunava li se na artikle već  neki drugi popust i bez obzira na način plaćanja.

 

Primjeri su sledeći:

a) Ukoliko ste u 2021. godini  kupili proizvode čija vrednost prelazi 2500,00 km, ostvarili ste pravo na popust od 10%.

Popust je važeći i u 2022. godini, ali je potrebno napomenuti da je iznos u konvertiblinim markama na kartici s kojim započinjete kupovinu u 2022. godini 0 (nula km). Potrebno da u 2022. godini izvršite kupovine koje bi se sabirale kako biste ostvarili pravo na popust i u 2023. godini kada pređete  gore navedene pragove.  

 

 

b) Ukoliko ste kupili proizvode preko 4000,00 km u 2021. godini, ostvarili se pravo na popust od 15% u 2022. i 2023. godini.

Napominjemo da će navedeni popust vredeti i sledeće 2 godine, tj. sve do kraja 2023. godine. U slučaju da ste, npr. izvršili kupovinu ispod ili preko 800,00 km u 2022. ćete imati pravo na popust od 15% u 2022. i 2023., jer ste u 2021. godini prešli prag 4000,00 km i ostvarili pravo na popust od 15%.

Ukoliko u 2023. godini pređete prag od 800 km (kupnja od 1000 km biće prikazana u trećem primeru) time ostvarujete popust od 5%, za sledeću 2024. godinu.


 

Gdje možete ostvariti popuste

Stečeni popust možeš iskoristiti prilikom kupovine na web shop-u i u prodajnim objektima Mona d.o.o. na teritoriji Bosne i Hercegovine. Popust se obračunava i na artikle sa već sniženom cijenom, bez obzira na sredstvo plaćanja, osim za artikle koji su već sniženi 50% ili više u odnosu na prvobitnu cijenu.
Na trenutna akcijska sniženja se navedeni izuzetak ne odnosi.

Gubitak Mona loyalty kartice

U slučaju gubitka ili krađe MONA loyalty kartice korisnik je obavezan nestanak kartice prijaviti na br. 0038751/226-380 .
Korisniku će se dodeliti nova kartica na koju će biti prenete sve do tada ostvarene pogodnosti.

Zloupotreba loyalty kartice

Ukoliko Mona d.o.o. primeti da se kartica koristi neovlašćeno ili da je došlo ili dolazi do zloupotrebe kartice, ima pravo da konkretnu karticu blokira.

Budite informirani

Potpisivanjem pristupnice osoba postaje korisnik MONA loyalty kartice, saglasna je sa svim uslovima navedenih pravila i pristaje primati promotivne i informativne materijale modne kuće Mona. Sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail adresu onlineba@mona.rs