%
×
Poklanjamo Vam

promo kod s 15% popusta koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici! 

Registracija

Kao novom članu porodice Mona Fashion, poklanjamo vam promo kod od 15% u Mona internet prodavnici!

Promo kod ne može biti zamjena za novac niti povrat. U celosti se može koristiti samo tokom jedne kupovine čija ukupna vrednost prelazi 200 BAM.

* Promo kod / tiket se unosi u korpu prilikom narudžbe. Zbog aktivnog koda od 10% za sve kupce, kako bi realizovali Vaš kod neophodno je da prvo kliknete na korpi na opciju: Želim kupovinu bez tiketa. Nakon toga unesite vaš kod koji ste dobili u ovoj poruci i kliknite na dugme: Iskoristite popust.

Promo kod je jednokratni, ne može se iskoristiti i mora se iskoristiti u cijelosti. Može se koristiti za kupovinu predmeta koji nisu pokriveni sezonskim popustima, promocijama, rasprodajama i ostalim prodajnim podsticajima (poput popusta na osnovu programa lojalnosti ili drugih benefita koje kupac može ostvariti prilikom kupovine). Promo kod morate iskoristiti u roku od 2 sedmice od dana dobijanja e-pošte s promotivnim kodom.

Poklon kod u obliku promotivnog koda dodjeljuje se svim osobama koje se registruju na sajt u periodu od 6.2.2022. do 31.12.2022. godine.