%
×
Poklanjamo Vam

promo kod s 15% popusta koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici! 

Korisnički servis - Reklamacije

Nedostaci na proizvodu

Ako je nedostatak vidljiv, potrošač treba podnijeti zahtjev MONI-u u roku od osam dana od primitka proizvoda. Ako potrošač naknadno otkrije skriveni nedostatak na proizvodu, zahtjev treba podnijeti u roku od 2 mjeseca od dana otkrivanja skrivenog nedostatka, a najkasnije u roku od dvije godine od dana preuzimanja proizvoda.

Prigovore i žalbe potrošači mogu uložiti:

1. slanjem na e-mail adresu onlineba@monaonline.com

2. na broj telefona 051 226 380 u periodu od 08-16h svakog radnog dana (za artikle kupljene u internet trgovini)

3. redovnom poštom na adresu - MONA d.o.o. Banja Luka, ul. Kralja Petra I Karađorđevića br. 68, 78000 Banja Luka (sa naznakom "Za MONA Internet trgovinu")

MONA će u roku od jednog radnog dana potvrditi da je reklamacija primljena. U roku od 8 dana od dana primitka reklamacije, prodavač će pismeno ili elektroničkim putem obavijestiti potrošača o odluci (prihvaćenom ili odbijenom prigovoru potrošača u vezi sa sukladnošću predmeta) člana, kao i mogući način rješavanja žalbe u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (povrat novca, zamjena ili popravak proizvoda). MONA će učiniti sve što je u njenoj moći da riješi spornu situaciju, a sve kako bi se uklonili dotični nedostaci.