%
×
Poklanjamo Vam

promotivni kod u iznosu od 10 EUR (75,34 kn) koji možete iskoristiti u Mona online trgovini!

Lične priče

Sanja Mihajlović

Suradnica u računovodstvu
03.08.2022.

Moj razvojni put u okviru kompanije Mona počeo je prije 4 godine u maloprodajnom objektu Meteor, gdje sam imala priliku surađivati s divnim ljudima, koji su posvećeni poslu, koji su jako suradljivi i spremni pomoći mlađim kolegama.

Zatim sam par godina radila kao prodavač u MPO Kalemegdan, a potom sam dobila priliku raditi kao menadžer u novootvorenom objektu u TC BEO. S obzirom na moje obrazovanje (ekonomija) i iskustvo stečeno u ulozi menadžera, dobila sam šansu da pređem u odjeljenje za računovodstvene poslove. Jako se radujem što imam mogućnost dalje se profesionalno razvijati i učiti u okviru iste kompanije

U Moni sam imala priliku da surađujem sa ljudima različite životne dobi i od svakog sam nešto naučila. Zaposlenima se pruža mogućnost da iskažu sve svoje kvalitete. Tako sam i ja dobila šansu da osjetim da se trud i posvijećenost isplate.

Osjećam veliko zadovoljstvo, jer imam priliku pokazti svoje znanje i posvijećenost. Kontinuirano učestvujem u poslovima koje obavljam u okviru tima. Svakodnevno imam priliku naučiti nešto od svojih kolega. Ta prilika da stalno učim nešto novo, radeći u podržavajućem kolektivu mi je najveća satisfakcija.