U znak zahvalnosti na povjerenju koje pružate kompaniji MONA, kao korisniku MONA loyalty kartice, pružamo Vam brojne mogućnosti.

Kako postati vlasnik Mona loyalty kartice

Korisnik MONA loyalty kartice može postati svaka punoljetna osoba koja popuni pristupnicu objavljenu na web shop-u ili popunjavanjem pristupnice dostupne u svim Mona maloprodajnim objektima u Hrvatskoj.

Kako postati član loyalty programa putem web shop-a

Ukoliko želite postati član loyalty programa putem web shop-a, potrebno je registrirati se na istom. Prilikom registracije bit će Vam ponuđena opcija ''Želim postati član Loyalty programa i ostvariti dodatne pogodnosti'' Nakon Vaše prve narudžbe loyalty kartica će biti poslana na Vašu adresu no potrebno je da prilikom narudžbe u prozoru predviđenom za komentar kupca napišete da želite izradu loyalty kartice.Nakon isporuke kartice na Vašu adresu, možete početi kupovati na web shop-u koristeći loyalty karticu, tj. ukucavanjem ID u prozor a nakon Vaše prijave na web shop-u.

Ukoliko već posjedujete loyalty karticu i želite je iskoristiti prilikom kupnje na web shop-u, potrebno je prethodno prijaviti se. Klikom na košaricu pojavit će se prozor gdje je potrebno ukucati ID loyalty kartice i nastaviti s procesom kupnje.

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati putem broja +38517988325.

Pogodnosti za sve korisnike Mona loyalty kartice

Nakon prve kupnje kupac dobiva privremenu loyalty karticu na kojoj se bilježe i zbrajaju sve sljedeće kupnje. Nakon dosega iznosa od 3000 kn kupac stječe pravo na MONA standard loyalty karticu.Visina popusta uz MONA loyalty karticu definirana je u tablici ispod.

Korisnik MONA loyalty kartice može steći sljedeće pogodnosti:

Vrijednost kupnje u iznosu od Visina popusta
3000,00 kn 5%
9000,00 kn 10%
15000,00 kn 15%

 

Navedeni popusti mogu se iskoristiti za cjelokupni asortiman modne kuće MONA.
Bonitetni period u kojem se sabiraju vrijednosti kupnje traje tijkom jedne kalendarske godine.
MONA će vjerne kupce uvijek nagraditi popustom bez obzira obračunava li se na artikle već  neki drugi popust i bez obzira na način plaćanja.

Primjeri su sledeći:

a) Ukoliko ste u 2020. godini  kupili proizvode čija vrijednost prelazi 9000,00kn, ostvarili ste pravo na popust od 10%.

Popust je važeći i u 2021. godini, ali je potrebno napomenuti da je iznos u kunama na kartici s kojim započinjete kupnju u 2021. godini 0 (nula kuna). Potrebno da u 2021. godini izvršite kupnje koje bi se zbrajale kako biste ostvarili pravo na popust i u 2022. godini kada pređete  gore navedene pragove.  

b) Ukoliko ste kupili proizvode preko 15000,00 kn u 2020. godini, ostvarili se pravo na popust od 15% u 2021. i 2022. godini.

Napominjemo da će navedeni popust vrijediti i sljedeće 2 godine, tj. sve do kraja 2022. godine. U slučaju da ste, npr. izvršili kupnju ispod ili preko 3000 kn u 2021. ćete imati pravo na popust od 15% u 2021. i 2022., jer ste u 2020. godini prešli prag 15000,00 kn i ostvarili pravo na popust od 15%.

Ukoliko u 2022. godini pređete prag od 5000 kn (kupnja od 6000 kn bit će prikazana u trećem primjeru) time ostvarujete popust od 5%, za sljedeću 2023. godinu.


 

Gdje možete ostvariti popuste

Stečeni popust možete iskoristiti prilikom kupnje na web shop-u i u prodajnim objektima Modne kuće Mona na teritoriji Republike Hrvatske. Popust se obračunava i na artikle sa već sniženom cijenom, bez obzira na sredstvo plaćanja, osim za artikle koji su već sniženi 50% ili više u odnosu na prvotnu cijenu.
Na trenutna akcijska sniženja se navedeni izuzetak ne odnosi.

Gubitak Mona loyalty kartice

U slučaju gubitka ili krađe MONA loyalty kartice korisnik je obavezan nestanak kartice prijaviti na br. +385 17988325.
Korisniku će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prenjete sve do tada ostvarene pogodnosti.

Budite informisani 

Potpisivanjem pristupnice osoba postaje korisnik MONA loyalty kartice, suglasna je sa svim uvjetima navedenih pravila i pristaje primati promotivne i informativne materijale modne kuće Mona. Sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail adresu online@mona.hr