%
×
Poklanjamo Vam

promo kod u iznosu od 100 kn koji možete iskoristiti u Mona online trgovini!

 O nama
O nama

Priča o Mona brandu datira još od 1989. godine, kada je istoimenu kompaniju osnovao bračni par - Nada i Đorđe Momirović.
Od prvoga dana zamisao im je bila ljudima ponuditi kvalitetne i moderne proizvode u kojima će se osjećati samouvjereno i profinjeno.
Ubrzo nakon toga Mona je postala sinonim za kvalitetne kožne torbe i jakne.
Mona je sada prepoznatljiva i po proizvodnji kvalitetne muške i ženske odjeće od kože i tekstila, kao i sitne kožne galanterije čiji se svaki komad detaljno osmišljava i ručno izrađuje.
Tijekom više od tri desetljeća postojanja, ova obiteljska kompanije prošla je dug razvojni put proširivši svoje poslovanje na više stranih tržišta s ambicijom da postane globalno prepoznatljiv brend.
Unatoč velikim ambicijama Mona i dalje nastavlja da njeguje tradicionalne obiteljske vrijednosti i ljubav prema poslu koja je utkana u svaki šav.

2
BRANDA
5
ZEMALJA
47
OBJEKATA
700
ZAPOSLENIKA
32
GODINE POSTOJANJA
1989
1994
2001
2002
2005
2006
2007
2010
2015
2019
2020
2021
2021
VIZIJA

Od samog nastanka kompanije imali smo jasan cilj - učvrstiti se ne poziciji vodećeg domaćeg i regionalnog modnog brenda s težnjom da postanemo globalno prepoznatljivi uz dugoročno zadovoljstvo kupaca.

U Moni tretiramo modu kao vrhunski umjetnički izričaj i sastavni dio svakodnevne kulture. Stoga iz sezone u sezonu stvaramo jedinstvene i ready-to-wear komade od najkvalitetnijih materijala. Sve svoje modele koje realizuje naš kreativni tim dizajnera vidimo na modernim, ostvarenim i sofisticiranim ženama i muškarcima. 

VIZIJA

VRIJEDNOSTI KOMPANIJE

Karijera u Moni
Društvena odgovornosti