%
×
Poklanjamo Vam

promotivni kod u iznosu od 10 EUR (75,34 kn) koji možete iskoristiti u Mona online trgovini!

Program lojalnosti

Modna kuća Mona programom lojalnosti nagrađuje vjernost i povjerenje naših kupaca brojnim pogodnostima za još ugodniju i pristupačniju kupovinu.

Tko može postati vlasnik Mona kartice lojalnosti?

Korisnik Mona kartice lojalnosti može postati svaka punoljetna osoba koja popuni pristupnicu objavljenu na web-stranici ili popunjavanjem pristupnice dostupne u svim Mona maloprodajnim objektima u Hrvatskoj.

Kako postati član programa lojalnosti putem web-stranice?

  • Registrirajte se na Mona web-stranicu.

  • Prilikom registracije izaberite opciju: ''Želim postanti član programa lojalnosti i ostvariti dodatne pogodnosti.''

  • Nakon registracije privremena kartica lojalnosti bit će Vam poslata poslije prve kupovine.

*Da bi kartica bila poslata potrebno je da prilikom poručivanja u prozoru predviđenom za komentar kupca napišeš da želite izradu kartice lojalnosti.

Kako postati član programa lojalnosti u maloprodajnim objektima?

U svakom prodajnom objektu u Republici Hrvatskoj možete pronaći pristupnicu, odnosno liflet koji je potrebno ispuniti. Nakon ispunjavanja lifleta i obavljanja prve kupnje na korišćenje dobivate privremenu Mona karticu lojalnosti.

Kako koristiti Mona karticu lojalnosti?

Karticu možete koristiti prilikom kupnji u svim prodajnim objektima u Republici Hrvatskoj ili na web-stranici. Prilikom kupnje na web-stranici neophodno je biti prijavljen i unijeti ID kartice u prozor koji se pojavi kada kliknete na korpu.

Unosom kartice lojalnosti prilikom kreiranja porudžbine, kupovina će se naći na Vašoj kartici na dan izdavanja računa koji se može razlikovati od datuma kreiranja porudžbine.

Pogodnosti za sve korisnike Mona loyalty kartice

Na privremenoj kartici bilježe se i sabiraju sve naredne kupovine. Dostizanjem iznosa od 400,00 EUR stječe se pravo na Mona standard karticu lojalnosti te pravo na popust od 5%. Visina popusta zavisi od iznosa na kartici što je definirano u tabeli ispod:

Korisnik kartice lojalnosti može stječe sljedeće pogodnosti:
 

Vrijednost kupnje u iznosu od Visina popusta
400,00 EUR 5%
1250,00 EUR 10%
2000,00 EUR 15%

 

Bonitetni period u kojem se sabiraju vrijednosti kupnji traje tijekom jedne kalendarske godine. Iznos na kartici kojim započinjete sljedeću godinu je 0 EUR. Sa druge strane, pravo na popust traje u tekućoj i narednoj kalendarskoj godini. Izuzetak od ovog pravila važi samo u slučaju ako korisnik ostvari pravo na popust od 15%. U tom slučaju popust važi u tekućoj i naredne dvije godine.

Gdje možete ostvariti popuste?

Stečeni popust možete iskoristiti prilikom kupnje na web-stranici i u maloprodajnim objektima Modne kuće Mona na teritoriji Republike Hrvatske. Popust se obračunava i na artikle sa već sniženom cijenom, bez obzira na sredstvo plaćanja, osim za artikle koji su već sniženi 50% ili više u odnosu na prvotnu cijenu.

Na trenutna akcijska sniženja se navedeni izuzetak ne odnosi.

Gubitak Mona loyalty kartice

Gubitak ili krađu Mona kartice lojalnosti korisnik je obavezan prijaviti. U slučaju da je kartica otovrena u maloprodajnom objektu potrebno je kontaktirati trgovinu, sa druge strane ako je kartica otvorena u internet trgovini nestanak je potrebno prijaviti na broj telefona +38517/988-325. Nakon toga, korisniku će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prenjete sve do tada ostvarene pogodnosti.

Budite informirani

Potpisivanjem pristupnice osoba postaje korisnik Mona kartice lojalnosti, suglasna je sa svim uvjetima navedenih pravila i pristaje primati promotivne i informativne materijale modne kuće Mona. Sva dodatna pitanja možete poslati na e-mail adresu online@mona.hr