%
×
Ви даваме промотивен код во вредност на 500 ден

и може да се искористи само во онлајн продавница.

FAQ

Доколку имате потешкотии за регистрацијата можете да ја контактирате нашата Корисничка подршка во секој работен ден од 8.00 до 16.00 часот на телфонски број +38970221660 или преку маил адресата на monamk@mona.rs.

Можете да нарачате со избирање на бојата и големината со кликнување на полињата во кие се внесени големини и бои. Потоа кликнете на копче “Додади во кошничка„ и со кликнување на тоа копче, страницата ќе ве води низ интуитивниот процес на нарачки. Доколку Ви затреба помош, бидите слободни да не контактирате на +38970221660.

 
 

Рок за испорака на нарачката е 2-3 работна дена од денот на завршената нарачка. Временскиот рок започнува да работи првиот ден по денот на креирање на нарачката. 

За време на сезонкси попусти и акции, времето на испорака може да потрае во тој случај подолго од горенаведеното.

Плаќањето може да се изврши со избирање на една од следниве опции:

  • Плаќање по подигање

  • Плаќање со платежна картичка во моментот кога ја правите нарачката

Нарачаните артикли не можат да се платат на рати во Онлајн продавницата.

 

Замена или враќање на нарачаните артикли може да се направи во рок од 14дена од денот на приемот на пакетот на адресата на клиентот. Дополнителните информации за постапката можете да ги погледнете тука.

Трошоците на доставата ѓи плаќа испраќачот кој ја враќа пратката, а курирската услуга со која се враќаат артиклите е по избор на испраќачот.

Артиклите кои се купени во oнлајн продавницата не е можно да се заменат во продавниците.

Доколку Вашата адреса на живеење е во странствно и сакате испораката да се изврши на адресата во Македонија, треба да ја изберете Македонија при внесување на www.monaonline.com и можете да продолжите со пазарувањето.

 

Следниве начини на плаќање се достапни за купување артикли во малопродажба:

  1. готовина
  2. платежни картички
  3. административна забрана
 
  • Регистрирај се на „Mona web shop“. 

  • Кога се регистрирате, изберете ја опцијата: „Сакам да станам член на Loyalty програма и да добијам дополнителен попуст.“

  • После регистрацијата привремената „Loyalty“ картичка ќе биде испратена на адресата после првата нарачка.

За да може картичката да биде испратена, потребно е да во прозорецот за коментари на купувачите да напишете дека сакате да креирате картичка за лојалност.

„Loyalty“ програма важи во сите малопродажни објекти на територија на Северна Македонија и во интернет продавницата.