%
×
Ви даваме промотивен код во вредност на 500 ден

и може да се искористи само во онлајн продавница.

ИНСТРУКЦИИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

Регистрацијата ја започнувате со клик на линкот ,,НАЈАВИ СЕ" во горниот десeн агол на екранот.

Во новоотворениот прозорец, изберете ја опцијата „РЕГИСТРИРАЈ“.

Во полињата за информации за клиентите, внесете ги вашите информации. Потврдете со кликнување на копчето „РЕГИСТРИРАЈ“.

По успешната регистрација, ќе добиете врска за потврда до вашата адреса за е-пошта.

Со кликнување на врската за потврда, го завршувате процесот на регистрација.