%
×
Ви даваме промо код во вредност на 500 ден

и може да се искористи само во онлајн продавница.

Можете да нарачате со избирање на боја и големина со кликнување на квадратите во кои се внесени големини и нацрнати бои. Потоа кликнувате на копче „ Додади го во кошничка„ а со клик на тоа копче, сајтот ќе Ве води нз процесот на интуитивно нарачување. Ако Ви затреба помош, бидите слободни и јавете се +38923231905.

Сите порачани артикли можеме да Ви доставеме преку курирска служба Фалкон логистиц на домашна адреса. Вредност на доставата се плаќа 250 МКД  кога е вредноста на нарачката испод 2500 МКД. Ако е вредността на нарачката преку 2500 МКД, доставата со куриска служба е бесплатна.

Рок на испорака е 5 дена со почеток од првиот нареден ден од денот кога е креирана нарачката.

 

 

Артиклите кои се достапни за куповина на сајтот можете да платете со картици што се подржани од страна на системот за електронско плаќање, во готовина на курирот што ќе Ви го достави артиклот,така и во готовина, со картици, со чекови на ѓраѓаните и со административна забрана ако купувате во продавницата.

Постои можност да се замени артиклот за друг или исти артикол во друга големина. Потребно е да се со вратениот артикол достави печатен и пополнет образец за повлекување од договорот што го доставуваме при доставување на пакетот.

Работно време на продавниците како и другите информации о продавниците, можете да видете тука.

Артиклите можат да се порачат и да се платат со некоја од подржаните картици за електронско плаќање, али испораката може да се изврши само  во оквир на граница на Република  Северна Македонија. Така да, порачаниот артикол можеме да го доставиме на адресата на Вашиот пријател или на адресата на Вашата роднина и тие ќе ви го проследат артиклот. Ако сакате да нарачате на Ваша домашна адреса во некоја друга земја, тоа можете да го направете така што ќе ја изберете Вашата земја из паѓачкото мени  на почетната страна, и после тоа можете да продолжите со купувината. Линкот до почетната страна https://www.monaonline.com