Правила за колачиња | Mona Fashion - Онлајн продавница

%
×
Ви даваме промотивен код во вредност на 500 ден

и може да се искористи само во онлајн продавница.

Правила за колачиња

Пред да продолжите: дознајте како ги обработуваме вашите податоци:

Ние на нашата веб-страница користиме различни технологии за да ви овозможиме најдобро можно корисничко искуство. Употреба на овие технологии вклучува обработка на податоци и тие се технички неопходни со цел да се прикаже веб-страницата и да се подобри нејзината функционалност. На овој начин гарантираме дека користењето на веб-страницата е поудобно за Вас, дека собираме анонимни статистики и дека ви прикажуваме персонализирана (рекламна ) содржина.

Во секое време, под „ дополнителни опции„ можете да одлучите до која од наведените технологии сакате да дозволите пристап. Подетални информации, како и формулар за жалби, може да најдете во нашата политика за заштита на податоци. Можете да најдете информации за нашата компанија овде.

Колачињата се мали текстуални датотеки кои можат да користат веб-страници да го направат корисничкото искуство поефикасно.

Законот вели дека можеме да складираме колачиња на вашиот уред доколку тие се строго неопходни за работа на оваа страница. За сите други видови колачиња, потребна ни е ваша согласност.


Оваа страница користи различни типови колачиња. Некои колачиња што се појавуваат на нашите сајтови се поставени од услуги од трети страни.

Во секое време можете да ја промените или отповикате вашата согласност од Декларацијата за колачиња на нашата веб-страница.

Дознајте повеќе за нас, кои сме ние, како можете да контактирате со нас или како ги обработуваме личните информации според нашата Политика за приватност.


Ве молиме наведете го вашиот ID и датумот на согласност кога не контактирате во врска со вашата согласност.