%
×
Ви даваме промотивен код во вредност на 500 ден

и може да се искористи само во онлајн продавница.

Регистрација

Како нов член на семејството на Мона Дооел Ви дава промотивен код во вредност на 500 денари.

Промотивниот код е еднократен и може да се искористи само во онлајн продавница. Не може да биде замена за пари ниту за враќање. Треба да се користи во една куповина и вкупна вредност да надминува преку 5000 денари.

*Промотивниот код /билетот се внесува во кошничката при нарачката.

Мора да се искористе во целоста и тоа за куповина на предметите што немаат сезонско намалување, промоции, распродажби, останати стимулации за продажба (на пример попустот базиран на програма на лојалност) и кои не се дел од For Her и Favorite колекција и Ива х Мона соработка. Промотивниот код морате да го искористете во рок од 2 недели, од денот кога ќе ви стаса мејл, а пред крајот на кампањата која трае до 31.12.2023 година.

Поклон билет во облик на промотивен код се дава на сите који се регистрираат на нашиот сајт во период од 16.1.2023 до 31.12.2023. година.