%
×
Poklanjamo Vam

promotivni kod sa 15% popusta koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici! 

Uslovi isporuke

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču slanjem robe preko kurirske službe, sa kojom ima zaključen Ugovor o pružanju ekspresnih usluga u unutrašnjem saobraćaju.

Za sve porudžbine vrijednosti manje od 50,00 EUR-a  Potrošač se, prihvatajući ove Uslove korišćenja, obavezuje da na ime troškova isporuke prilikom preuzimanja pošiljke plati, direktno kuriru, iznos od 4 EUR-a sa PDV-om. Za sve porudžbine čija je vrijednost 50 EUR-a ili više isporuka je besplatna.

Nakon prijema porudžbine od strane Potrošača, Služba Internet prodaje kompanije Društvo za proizvodnju, promet i usluge export – import „Mona CG“ D.O.O. Podgorica vrši provjeru dostupnosti i ispravnosti artikala. Ukoliko su poručeni artikli dostupni Potrošaču se šalje potvrda o prijemu porudžbine i počinju da teku rokovi za isporuku. Ukoliko poručenog artikla nema na stanju, Potrošač dobija e-mail o nedostupnosti artikla.

O vremenu dostave Potrošač će biti obaviješten telefonom od strane kurirske službe.

Nakon preuzimanja paketa od strane kurirske službe, Potrošaču će biti prosljeđena automatska poruka na e-mail sa kodom pošiljke koju može pratiti OVDJE.

Rok isporuke iznosi  3-5 radnih dana od prvog narednog dana od dana izvršenja porudžbine od strane potrošača.

Isporuke paketa se vrše samo radnim danima, tj. vikendom se isporuke paketa ne vrše.

Molimo Vas za razumijevanje za moguća kašnjenja u isporuci u periodima akcija i sezonskih sniženja obzirom da isporuka zavisi od eksternih službi.

NTC logistics (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu osigurati da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo sa Vama kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

O vremenu dostave Kupac će biti obaviješten telefonom od strane kurirske službe.

Nakon preuzimanja paketa od strane kurirske službe, potrošaču će biti prosljeđena automatska poruka na e-mail sa kodom pošiljke.

Kako bismo osigurali dostupnost artikala i njihovu ispravnost, sa svakom prodavnicom se vrši dodatna provjera dostupnosti i ispravnosti stanja artikla.

Ako su svi artikli dostupni, idu na isporuku.

Nakon provjere dostupnosti, ukoliko određenog artikla nema, dobićete e-mail o dostupnosti.

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Crne Gore.

NAPOMENA: Mona zadržava pravo naplate poštarine za drugu i svaku narednu dostavu za istu kupovinu, ukoliko prva nije realizovana iz razloga za koje ne odgovara Mona CG d.o.o. - Podgorica, već je odgovornost na strani kupca, a isti želi ponovnu dostavu.

Takođe, napominjemo da period obrade porudžbine zavisi od trenutka kreiranja porudžbine. Prudžbine kreirane do 12 časova biće u obradi istog radnog dana, a porudžbine kreirane nakon 12 časova biće u obradi sljedećeg radnog dana.