%
×
Poklanjamo Vam

promotivni kod sa 15% popusta koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici! 

Lične priče

Sanja Mihajlović

Saradnica u računovodstvu
03.08.2022.

Moj razvojni put u okviru kompanije Mona počeo je pre 4 godine u maloprodajnom objektu Meteor, gdje sam imala priliku da sarađujem sa divnim ljudima, koji su posvećeni poslu, koji su jako saradljivi i spremni da pomognu mlađim kolegama.

Zatim sam par godina radila kao prodavac u MPO Kalemegdan, a potom sam dobila priliku da kao menadžer radim u novootvorenom objektu u TC BEO. S obzirom na moje obrazovanje (ekonomija) i iskustvo stečeno u ulozi menadžera, dobila sam šansu da pređem u odjeljenje za računovodstvene poslove. Jako se radujem što imam mogućnost da se dalje profesionalno razvijam i učim u okviru iste kompanije.

U Moni sam imala priliku da sarađujem sa ljudima različite životne dobi i od svakog sam nešto naučila. Zaposlenima se pruža mogućnost da iskažu sve svoje kvalitete. Tako sam i ja dobila šansu da osjetim da se trud i posvijećenost isplate.

Osjećam veliko zadovoljstvo, jer imam priliku da pokažem svoje znanje i posvijećenost. Kontinuirano učestvujem u poslovima koje obavljam u okviru tima. Svakodnevno imam priliku da naučim nešto od svojih kolega. Ta prilika da stalno učim nešto novo, radeći u podržavajućem kolektivu mi je najveća satisfakcija.