%
×
Poklanjamo Vam

promotivni kod sa 15% popusta koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici! 

Lične priče

Igor Ponti

Modelar u proizvodnji tekstilne konfekcije
03.08.2022.

U Moni sam od 2018. godine. Počeo sam sa radom u krojačnici i tu se nekako nisam u potpunosti pronašao. Zato je sjajno što je proizvodnja velika i postoje mogućnosti da svoje talente i afinitete još više iskažete u nekom drugom odjeljenju.

Ja sam posle kratkog vremena prešao u modelarnicu u razvojnom centru tekstilne konfekcije. Imao sam prethodnog iskustva pa sam iznio neke prijedloge o načinu rada. Kolege su to prihvatile, ali su bile voljne da me usmjere na definisane interne standarde rada u Moni.

Brzo su me prihvatili i vidim da kolektiv generalno pruža podršku mlađim kolegama. Stalno mi govore - polako, ne sekiraj se, sve se nauči. Taj pristup mi jako prija i znači. Tako se i ja trudim da budem dobar oslonac novim i mlađim kolegama koji dolaze u razvojni centar.

Ovdje mi se posebno dopada izvjesnost, sigurnost posla s jedne strane i sa druge strane što su ljudi prirodni, spontani, vole da se šale i što žele da drugima oko sebe pruže podršku. To je razlog zašto sebe dugoročno vidim baš u ovom kolektivu.