Mona Fashion loyalty programom nagrađujemo vijernost i poverenje naših kupaca brojnim pogodnostima za još ugodniju i pristupačniju kupovinu.

KO MOŽE POSTATI KORISNIK MONA FASHION LOYALTY KARTICE?

Korisnik loyalty kartice može postati svaka punoljetna osoba koja popuni pristupnicu putem web shopa ili obrasca u maloprodajnim objektima.

KAKO POSTATI ČLAN LOYALTY PROGRAMA PUTEM WEB SHOP-A?

  1. Registruj se na Mona web shop.
  2. Prilikom registracije zaberi opciju: ''Želim da postanem član Loyalty programa i ostvarim dodatne pogodnosti.''
  3. Nakon registracije privremena loyalty kartica će ti biti poslata na adresu posle prve kupovine.

 

*Da bi kartica bila poslata potrebno je da prilikom poručivanja u prozoru predviđenom za komentar kupca napišeš da želiš izradu loyalty kartice.

KAKO POSTATI ČLAN LOYALTY PROGRAMA U MALOPRODAJNIM OBJEKTIMA?

U svakom prodajnom objektu u Crnoj Gori možeš pronaći pristupnicu, odnosno liflet koji je potrebno ispuniti. Nakon ispunjavanja lifleta i obavljanja prve kupovine na korišćenje dobijaš privremenu Mona Fashion loyalty karticu.

KAKO KORISTITI MONA FASHION LOYALTY KARTICU?

Karticu možeš koristiti prilikom kupovine u svim prodajnim objektima u Crnoj Gori ili na web shop-u. Prilikom kupovine na web shop-u neophodno je biti prijavljen i unijeti ID kartice u prozor koji se pojavi kada klikneš na korpu.

POGODNOSTI MONA FASHION LOYALTY KARTICE

Na privremenoj kartici koju dobijaš bilježe se i sabiraju sve naredne kupovine. Dostizanjem iznosa od 400 EUR'a stiče se pravo na Mona Fashion standard loyalty karticu te pravo na popust od 5%. Visina popusta zavisi od iznosa na kartici što je definisano u tabeli ispod:

Vrednost kupovine u iznosu od Visina popusta
400 EUR 5%
1250EUR 10%
2000EUR 15%

 

Bonitetni period u kojem se sabiraju vrijednosti kupovine traje tokom jedne kalendarske godine. Iznos na kartici kojim započinješ sledeću godinu je 0 EUR. Sa druge strane, pravo na popust traje u tekućoj i narednoj kalendarskoj godini. Izuzetak od ovog pravila važi samo u slučaju ako korisnik ostvari pravo na popust od 15%. U tom slučaju popust važi u tekućoj i naredne dvije godine.

GDJE MOŽEŠ ISKORISTITI POPUSTE?

Stečeni popust možete iskoristiti prilikom kupovine na web shop-u i u prodajnim objektima “Mona CG” D.O.O. Podgorica na teritoriji Republike Crna Gora. Popust se obračunava i na artikle sa već sniženom cijenom, bez obzira na sredstvo plaćanja, osim za artikle koji su već sniženi 50% ili više u odnosu na prvobitnu cijenu. Na trenutna akcijska sniženje se navedeni izuzetak ne odnosi.
 

GUBITAK MONA FASHION LOYALTY KARTICE

U slučaju gubitka ili krađe Mona Fashion loyalty kartice korisnik je obavezan prijaviti nestanak iste na broj telefona +38268018880. Nakon toga, korisniku će se dodjeliti nova zamjenska kartica na koju će biti prenijete sve do tada ostvarene pogodnosti.

BUDI U TOKU S NAJNOVIJIM INFORMACIJAMA

Potpisivanjem pristupnice postaješ korisnik Mona Fashion loyalty kartice, usaglašavaš sa svim uslovima navedenih pravila te pristaješ da primaš promotivne i informativne materijale modne kuće Mona.

Za sva dodatna pitanja, možeš nas kontaktirati putem broja +38268018880.