%
×
Poklanjamo Vam

promotivni kod sa 15% popusta koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici! 

Program lojalnosti

Mona Fashion programom lojalnosti nagrađujemo vjernost i povjerenje naših kupaca brojnim pogodnostima za još ugodniju i pristupačniju kupovinu.

KO MOŽE POSTATI KORISNIK MONA FASHION KARTICE LOJALNOSTI?

Korisnik kartice lojalnosti može postati svaka punoljetna osoba koja popuni pristupnicu putem veb-stranice ili obrasca u maloprodajnim objektima.

KAKO POSTATI ČLAN PROGRAMA LOJALNOSTI PUTEM VEB-STRANICE?

  1. Registrujte se na Mona veb-stranici.
  2. Prilikom registracije izaberite opciju: ''Želim da postanem član programa lojalnosti i ostvarim dodatne pogodnosti.''
  3. Nakon registracije privremena kartica lojalnosti će ti biti poslata na adresu posijle prve kupovine.

*Da bi kartica bila poslata potrebno je da prilikom poručivanja u prozoru predviđenom za komentar kupca napišete da želite izradu kartice lojalnosti.

KAKO POSTATI ČLAN PROGRAMA LOJALNOSTI U MALOPRODAJNIM OBJEKTIMA?

U svakom prodajnom objektu u Crnoj Gori možete pronaći pristupnicu, odnosno liflet koji je potrebno ispuniti. Nakon ispunjavanja lifleta i obavljanja prve kupovine na korišćenje dobijate privremenu Mona Fashion karticu lojalnosti.

KAKO KORISTITI MONA FASHION KARTICU LOJALNOSTI?

Karticu možete koristiti prilikom kupovine u svim prodajnim objektima u Crnoj Gori ili na veb-stranici. Prilikom kupovine na veb-stranici u neophodno je biti prijavljen i unijeti ID kartice u prozor koji se pojavi kada klikneš na korpu.

Unosom kartice lojalnosti prilikom kreiranja porudžbine, kupovina će se naći na Vašoj kartici na dan izdavanja računa koji se može razlikovati od datuma kreiranja porudžbine.

POGODNOSTI MONA FASHION KARTICE LOJALNOSTI

Na privremenoj kartici koju dobijate bilježe se i sabiraju sve naredne kupovine. Dostizanjem iznosa od 400 EUR-a stiče se pravo na Mona Fashion standard karticu lojalnosti te pravo na popust od 5%. Visina popusta zavisi od iznosa na kartici što je definisano u tabeli ispod:

Vrednost kupovine u iznosu od Visina popusta
400 EUR 5%
1250EUR 10%
2000EUR 15%

 

Bonitetni period u kojem se sabiraju vrijednosti kupovine traje tokom jedne kalendarske godine. Iznos na kartici kojim započinjete sljedeću godinu je 0 EUR. Sa druge strane, pravo na popust traje u tekućoj i narednoj kalendarskoj godini. Izuzetak od ovog pravila važi samo u slučaju ako korisnik ostvari pravo na popust od 15%. U tom slučaju popust važi u tekućoj i naredne dvije godine.

GDJE MOŽETE ISKORISTITI POPUSTE?

Stečeni popust možete iskoristiti prilikom kupovine na veb-stranici i u prodajnim objektima Mona CG D.O.O. Podgorica na teritoriji Republike Crne Gore. Popust se obračunava i na artikle sa već sniženom cijenom, bez obzira na sredstvo plaćanja, osim za artikle koji su već sniženi 50% ili više u odnosu na prvobitnu cijenu. Na trenutna akcijska sniženje se navedeni izuzetak ne odnosi.

GUBITAK MONA FASHION KARTICE LOJALNOSTI

Gubitak ili krađu Mona Fashion kartice lojalnosti korisnik je obavezan prijaviti. Za kartice otovrene u maloprodajnom objektu potrebno je kontaktirati radnju, sa druge strane, za kartice otvorene u internet prodavnici nestanak je potrebno prijaviti na broj telefona +38268/699-402 ili mejl onlineme@mona.rs. Nakon toga, korisniku će se dodijeliti nova zamjenska kartica na koju će biti prenijete sve do tada ostvarene pogodnosti.

BUDI U TOKU S NAJNOVIJIM INFORMACIJAMA

Potpisivanjem pristupnice postajete korisnik Mona Fashion kartice lojalnosti, usaglašavate sa svim uslovima navedenih pravila te pristajete da primate promotivne i informativne materijale Mona Fashion kompanije.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se javiti na broj +38268/018-880.