%
×
Poklanjamo Vam

promotivni kod sa 15% popusta koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici! 

Korisnički servis - Reklamacije

Primjedbe i reklamacije

Žalbe, reklamacije i primjedbe potrošači mogu izjaviti:

1. Slanjem na elektronsku adresu onlineme@mona.rs

2. Na broj telefona +38268/699-402 u periodu od 8.00 do 15.00 časova svakog radnog dana (za artikle kupljene u maloprodajnim objektima)

3. Na broj telefona +38268/699-402 u periodu od 8.00 do 16.00 časova svakog radnog dana (za artikle kupljene u internet prodavnici)

4. Redovnom poštom na adresu - Društvo za proizvodnju, promet  i usluge export – import “Mona CG” D.O.O. Podgorica, Ulica Slobode 36, 81101 Podgorica (sa naznakom „Za Mona internet prodavnicu“)

Prodavac će u roku od jednog radnog dana potvrditi da je reklamacija primljena.U roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, prodavac će pisanim ili elektronskim putem obavjestiti potrošača o odluci (prihvaćena ili odbijena primjedba potrošača u vezi sa saobraznošću artikla) u vezi sa reklamiranim artiklom, kao i o eventualnom načinu rješavanja reklamacije u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (povraćaj novca, odgovarajuće umanjenje cijene, zamjena ili popravka artikla). Reklamacija će biti riješena u roku od 15 dana od dana prijema reklamacije. Prodavac će učiniti sve što je u njegovoj moći radi riješavanja sporne situacije, a sve u cilju otklanjanja predmetnih nedostataka.