%
×
Poklanjamo Vam

promotivni kod sa 15% popusta koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici! 

Uslovi korišćenja

Mona internet prodavnica

Opšti uslovi poslovanja Mona internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje Društvo za proizvodnju, promet  i usluge export – import „Mona CG“ D.O.O. Podgorica  (u daljem tekstu: “Prodavac”). Opšti uslovi poslovanja Mona internet prodavnice detaljnije su utvrđeni po oblastima, kojima možete pristupiti klikom na željenu oblast, a sve u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Opšti uslovi poslovanja definišu djelatnost Internet prodavnice, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i potrošača.

INTERNET PRODAVNICA je informacioni sistem namijenjen predstavljanju i prodaji proizvoda potrošačima. Njime upravlja Društvo za proizvodnju, promet  i usluge export – import „Mona CG“ D.O.O. Podgorica. Korisnik je osoba koja koristi navedeni sistem (u daljem tekstu: “Potrošač” u Internet prodavnici).

MONA INTERNET PRODAVNICA Omogućava Potrošačima korišćenje usluga i sadržaja svoje stranice, a prava i obaveze Prodavca i Potrošača su regulisana dolje navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primjenjuju na sve sadržaje i usluge stranice www.monaonline.com Korišćenjem bilo kojeg dijela stranice, smatra se da su Potrošači upoznati Uslovima korišćenja Mona internet prodavnice, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ove stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

MONA INTERNET PRODAVNICA može revidirati Uslove korišćenja u bilo kojem trenutku, ažuriranjem ovog dokumenta. Uslovi korišćenja su obavezujući za Potrošače, te savjetujemo da se redovno posjećuju, radi pregleda eventualnih izmjena.

REGISTRACIJA

Potrošač prihvata propozicije ovog sajta samim činom registracije. Proces registracije je izuzetno jednostavan i od Potrošača zahtjeva samo osnovne podatke. Prilikom registracije Potrošač popunjava formular, a svaki naredni put je dovoljno da se Potrošač samo uloguje na svoj nalog. Kao registrovani član Potrošač ima mogućnost da u svako doba podnese zahtjev da se iščlanjenje, čime će i Vaši podaci biti izbrisani iz naše baze podataka, u roku od 7 do 10 dana od dana kada zahtjev bude primljen.

PROCES PORUČIVANJA

Sve informacije o procesu kupovine možete pogledati na linku u nastavku  NAJČEŠĆA PITANJA

USLOVI I NAČINI ISPORUKE

Više informacija o uslovima i načinu isporuke možete pogledati OVDJE

NAČIN PLAĆANJA

Potrošač robu može platiti pouzećem ili putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro, Amex ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta (za plaćanje karticom je neophodna prethodna registracija) . Potrošač kreira porudžbenicu klikom na taster POTVRDITE. U trenutku kada Potrošaču stigne potvrda porudžbenice od strane Mona internet prodavnice, Potrošač preuzima obavezu plaćanja i preuzimanja naručene robe, a Mona internet prodavnica preuzima obavezu slanja poručenog artikla Potrošaču, ukoliko je dostupan.

Plaćanje gotovinom pri isporuci pošiljke:

Opcija plaćanja pouzećem omogućuje Potrošaču da plati vrijednost porudžbine prilikom dostave poručene robe. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, kuriru prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Plaćanje platnim karticama:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, povjerljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, CKB banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

*Unos i provjera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i CKB banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmjenjuju.

Sva plaćanja se biti obavljena u evrima. Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, banka izdavalac kartice vrši konverziju prema svom kursu. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primjenjuju operatori platnih kartica.

CIJENE U MONA INTERNET PRODAVNICI

Sve cijene su iskazane u evrima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmjene cijena bez prethodnog obavještavanja kupaca, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cijene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cijene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cijena u maloprodajnim objektima Prodavca.

ODUSTANAK OD KUPOVINE

Više informacija o pravu potrošača na odustanak od ugovora možete pogledati OVDJE

PRIMJEDBE I REKLAMACIJE NA RAD INTERNET PRODAVNICE

Više informacija o reklamacijama možete pogledati OVDJE

POLITIKA PRIVATNOSTI

Više informacija o Politici privatnosti možete pogledati OVDJE

POLITIKA KOLAČIĆA

Više informacija o politici kolačića možete pogledati OVDJE

ZAVRŠNE ODREDBE

Isporučilac zadržava pravo da može mijenjati ove uslove bez prethodnog obavještavanja svojih potrošača. Svaki potrošač prilikom naručivanja proizvoda može provjeriti trenutno važeće uslove.