Blog

MONA i MONAMAN na reviji u Podgorici
12.
Apr
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Modeli iz zenske kolekcije su lepršavi i elegantni, obogaćeni karnerima, dok je forma muške kolekcije strukirana i prati liniju tela!
MONA revija u BEOGRADU
04.
Apr
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetnijih tkanina, koji inspirisu na letnja putovanja, more i sunce.
FRONT ROW at Mona Show
03.
Apr
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
Zavirite u backstage revije MONA
02.
Apr
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!
Mona New Year Style - Love is in the air
30.
Dec
Za kraj godine Mona je priredila kampanju kojom poziva na ljubav i darivanje. Divni manekeni, bračni par, Bojan & Lesli, preneli su novogodišnju euforiju, ali i svoju ljubav na sve postove kompanije #mona.
Nevena Božović & MONA
30.
Dec
Mlada i uspešna pevačica Nevena Božović, neposredno pred promociju njene najnovije pesme Siesta, fotografisala se u kolekciji kompanije MONA za jesen – zimu 2016/2017. U prelepom ambijentu popularnog kafića @19grams Nevena je pozirala pred objektivom Dušana Milenkovića.
Lena Bogdanović u editorijalu magazina Bazar
30.
Dec
Poznata glumica Lena Bogdanović ponela je modele kompanije MONA u editorijalu magazina Bazar. U časopisu koji traje više od pola veka, na naslovnoj strani, Lena je pozirala u krznenoj Mona bundi. Na nekoliko stranica editorijala, kolekcija jesen zima 2016-2017, prikazana je na jednoj od naših najatraktivnijih glumica.
Neven Bošković zaštitno lice #monaman kolekcije
29.
Dec
Poznati maneken Neven Bošković je zaštitno lice muške kolekcije kompanije MONA #monaman. Odela iz premium kolekcije za jesen – zimu 2016/2017, stajale su ovom poznatom manekenu kao salivena! Kampanja je za kratko vreme pobrala sve pozitivne komentare muškog ali i ženskog pola. Za divne fotografije zaslužan je fotograf Sever Zolak i predivni ambijent Narodnog pozorišta u Beogradu. 
MONA & Harpers Bazaar
28.
Dec
Najprestižniji modni magazin Harpers Bazar još jednom je na svojim stranicama odvojio mesto za modele iz nove kolekecije kompanije Mona. Saradnja koja traje od prve stranice ovog magazina, pokazala se kao izuzetno uspešna. Listajući ovaj časopis, gotovo uvek ćete ugledati Mona tašnu, mantil ili haljinu.....
#mona kolekcija u Zoraninom stilu
28.
Dec
Najpoznatija srpska blogerka Zorannah Jovanović, na svom instagram profilu, podelila je fotografiju u #mona mantilu kojim je započela sezona jesen-zima 2016/2017. Mona je ovom saradnjom kampanju proširila  na jednu novu instagram zajednicu. Zorannah je #mona mantil stilizovala na sebi svojsven način  kao i mnoge druge modele iz Mona kolekcije  jesen zima 2016/2017 koje je nosila tokom sezone.
Bonjour #mona
27.
Dec
Jovana Radojičić, uspešna i talentovana blogerka, pronašla je svoj stil u modelima kompanije Mona. Svoj business outfit predstavila je kombinovanjem #mona sakoa i džinsa i time pokazala da su beskrajne mogućnosti kombinovanja modela iz aktuelne kolekcije. Ova uspešna saradnja donela je još postova koje su pratioci #modnakucamona i #bonjourjr ispratili sa oduševljenjem.
Jelena Karakaš u #mona modelima
26.
Dec
Jelena Karakaš, koja mnoge inspiriše svojim stilom i lifestyle fotografijama, još je jedna od blogerki koje su sa zadovoljstvom ponele modele iz aktuelene kolekcije. Smeštajući modele u najneobičnije ambijente, Jelena je udahnula jednu sasvim novu dimenziju ovim modelima.
Vanja Milićević & MONA
25.
Dec
Vanja Milićević, blogerka čiji instagram feed inspiriše mnoge devojke, ali i dobre poznavaoce društvenih mreža, ponela je #mona mantil, koznu jaknu i tasne koji apsolutno pristaju njenom minimalističkom stilu.Nakon Vanjine objave #mona tašne, bili smo svedoci interesovanja velikog broja devojaka za istu.
Mona & Grazia Collaboration
24.
Dec
U saradnji sa modnim magazinom Grazia , kompanija Mona uradila je 10 limitiranih kolekcija tašni koje su bile u prodaji 10 meseci. Grazia je ovom kolaboracijom simbolično obeležila 10 godina postojanja u Srbiji, a Mona se pridružila slavlju. Svakog meseca specijalno je dizajnirana po jedna tašna u limitiranom tiražu, te su samo najbrži bili privilegovani da ponesu tašni iz #monaandgraziacollaboration kolekcije.