#MONANEON
Blog

#MONANEON

25.04.2019.

Poznata po svojoj tradiciji i kvalitetu, MONA već 30 godina predstavlja ready-to-wear kolekcije u skladu sa vodećim svetskim trendovima.

Za svoje najbliže saradnike i prijatelje, kompanija MONA je organizovala Fashion dinner na kome je predstavila limitiranu kolekciju #MONANEON. Top of the Hub zasvetleo je neon bojama, dok su mnogobrojne zvanice uživale u reviji i pripremljenom programu.

#MONANEON kolekcija namenjena je svim damama koje se ne plaše da eksperimentišu u odevanju i budu upečatljive. Kolekcija je osmišljena tako da svaki komad garderobe predstavlja statement komad koji će svaki outfit učititi prepoznatljivim. Kolekcijom dominiraju moderan kroj, volumen, asimetrija i šljokice. MONA je i ovog puta napravila modni iskorak i predstavila našoj javnosti must have za ovu sezonu.

Celokupnu kampanju možete pogledati na https://www.monaonline.com/rs/monaneon-limited-edition

Kolekcija se može naći u odabranim MONA prodavnicama (Terazije 10, Terazije 43, Knez Mihailova 48, TC Merkator, Galant - Novi Sad, Niš, Podgorica i Banja Luka) od utorka, 23. aprila.

Kreatori: Ana Pavlović, Kristina Gajić, Ana Tara Radonjić i Kristina Korać

Šminka: Željka Janković

Frizura: Đuka Ivanović

Obuća: Aldo

Video: Dušan Petrović

Powered by: Air Serbia

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!
30.
Dec.
Za kraj godine Mona je priredila kampanju kojom poziva na ljubav i darivanje. Divni manekeni, bračni par, Bojan & Lesli, preneli su novogodišnju e...