PREDSTAVLJANJE KOLEKCIJE ZA PROLEĆE/LETO 2009 U REZIDENCIJI RUSKOG AMBASADORA
PREDSTAVLJANJE KOLEKCIJE ZA PROLEĆE/LETO 2009 U REZIDENCIJI RUSKOG AMBASADORA
Blog

PREDSTAVLJANJE KOLEKCIJE ZA PROLEĆE/LETO 2009 U REZIDENCIJI RUSKOG AMBASADORA

21.09.2009.

U rezidenciji ruskog ambasadora g-dina Aleksandra Vasiljeviča Konuzina, održana je revija modne kuće Mona. Žensku i mušku kolekciju za proleće/leto 2009. godine predstavili su kreatori Mone Kristina Gajić i Ana Leković
Reviju je svečano otvorio glumački par Kalina Kovačević i Nenad Maričić.

Večiti dezen prince de galles sada u kombinaciji sa hi tech materijalima postao je jedno od glavnih obeležja poslovne elegancije na početku 21. veka.

Mala crna haljina ove sezone dobila je nov izgled sa modernim ušicima, štepovima, predimenzioniranim džepovima i faltama koje naglašavaju liniju tela. Ženstveni blejzeri najrazličitijih krojeva, sa crno-belim detaljima predstavljaju modni imperativ za proleće – leto 2009.

Imaginacija kreatora Mone učinila je da haljine od svile i voala dočaraju plavu magiju okeana i sprudove korala. Ove romantične haljine u kombinaciji sa kožnim jaknama predstavljaju savršenu modnu kombinaciju za sve žene sigurne u sebe.

Modeli izrađeni od prirodnih materijala – lana, pamuka, kepera, kao i kože u natur koloritu u ovoj kolekciji dobili su futurističku formu.

Muška linija namenjena je savremenom muškarcu spremnom za poslovne izazove koji u sebi gaji sportski i takmičarski duh, izrađena je od lana, pamuka, kepera u neizbežnim crnim, sivim i teget tonovima kao i aktuelnim natur. Kožne jakne i tašne koje prate aktuelne modne trendove oličenje su prefinjenog ukusa koje muškarca čine moćnim.

Žensku kolekciju prate tašne intezivnog kolorita i grafičkih kontrasta. Male tašne koje predstavljaju spoj narukvice i tašnice namenjene su mlađima. U pogledu forme tašne su skulpture ili su mekih formi sa faltama i džepovima.

Među zvanicama su bile mnoge ličnosti iz javnog života : slikarka Olja Ivanjicki, operska pevačica Jadranka Jovanović, pevačica Dragica Radosavljević Cakana,glumica Ljiljana Blagojević, violinistkinja Tatjana Olujić, vojno-politički komentator Miroslav Lazanski, voditelji Vanja Bulić i Živorad Žika Nikolić i mnogi drugi.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!