MODNA REVIJA MONE U SKOPLJU
MODNA REVIJA MONE U SKOPLJU
Blog

MODNA REVIJA MONE U SKOPLJU

21.09.2009.

U Nacionalnoj galeriji u Skoplju pred brojnom publikom, u prisustvu ambasadora Republike Srbije gospodina Zorana Popovića, ambasadora Italije, Norveške, Turske kao i predstavnika diplomatskog kora drugih zemalja modna kuća Mona, predstavila je kolekciju za proleće-leto 2009 .

Sudeći po burnim aplauzima koji su ispratili izlazak modela i ovoga puta kreatori Mone Ana Leković i Kristina Gajić su pogodile ukus skopske publike.

Uspešnoj prezentaciji doprineo je i ambijent Nacionalne galerije Daut pašinog amama ali i tehnička podrška Ministarstva kuture Republike Makedonije.

U pozdravnom govoru generalni direktor Mone gospodin Đorđe Momirović je istekao da je ovo još jedan doprinos uspešnoj privrednoj saradnji ove dve zemlje.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!