BELORUSKI FASHION WEEK
BELORUSKI FASHION WEEK
Blog

BELORUSKI FASHION WEEK

21.11.2010.

Pored Pariza, Rima, Milana, Moskve, Brisela, Dubaija i Minsk se upisao na listu svetskih gradova gde je MONA prikazala svoje kolekcije.

Modna kuća MONA je učešćem na beloruskom Fashion Week-u  još jednom potvrdila svoju lidersku poziciju na tržištu jugoistočne Evrope, i da opravdano nosi titulu „Najbolje iz Srbije“. Prvog dana ove modne manifestacije MONA je imala čast da predstavi svoju zemlju kolekcijom za aktuelnu sezonu jesen-zima 2010/2011. Modeli kreatorskog tima Mone na čelu sa Anom Leković i Kristinom Gajić oduševili su brojne predstavnike diplomatskog kora, visoke zvanice iz javnog života Belorusije, i medijsku javnost.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!