NAJBOLJE IZ SRBIJE
NAJBOLJE IZ SRBIJE
Blog

NAJBOLJE IZ SRBIJE

01.02.2010.

Modna kuća Mona ponela je titulu „NAJBOLJE IZ SRBIJE“ za 2009. godinu, u akciji koju organizuju ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list „Privredni pregled“.

U prisustvu brojnih visokih zvanica plaketu za Najbolji korporativni brend preduzeću Mona uručio je predsednik Privredne komore Srbije gospodin Miloš Bugarin.

U godini u kojoj MONA obeležava dvadeset godina uspešnog poslovanja ovo je još jedno priznanje liderskoj ulozi MONE u privrednom, modnom i kulturnom životu Srbije.

Godinu jubileja Mona je obeležila velikim privrednim poduhvatom, širenjem tržišta i otvaranjem novih prodajnih objekata u Belorusiji, Rumuniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori .

 

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!