SVEČANA DODELA NAGRADE „LIDER“ – KOMPANIJA KOJA JE OBELEŽILA DECENIJU
SVEČANA DODELA NAGRADE „LIDER“ – KOMPANIJA KOJA JE OBELEŽILA DECENIJU
Blog

SVEČANA DODELA NAGRADE „LIDER“ – KOMPANIJA KOJA JE OBELEŽILA DECENIJU

14.03.2011.

Kompaniji „MONA“ je  7. februara 2011. na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu dodeljena nagrada „Kompanija koja je obeležila deceniju“.

Klub privrednih novinara Srbije već petnaest godina dodeljuje nagrade kompanijama i pojedincima koji su dali poseban doprinos privredi Srbije. Povodom jubileja ove privredne manifestacije,ove godine prvi put je dodeljen zlatnik cara Dušana i Zlatna plaketa pojedincima i kompanijama koje su obeležile proteklu deceniju.

Žiri Kluba privrednih novinara Srbije, na čelu sa predsednikom godpodinom Branislavom Gulan bio je jednoglasan da je MONA kompanija koja je obeležila proteklu deceniju u kategoriji proizvođača odeće od kože i tekstila.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!