MOJ IZBOR
MOJ IZBOR
Blog

MOJ IZBOR

08.03.2011.

Modna kuća MONA dobitnik je nagrade “Moj izbor” – priznanja za najomiljeniji domaći brend u kategoriji proizvođača odeće od kože i tekstila.

Priznanje „Moj izbor” ustanovilo je udruženje građana “Moja Srbija” sa ciljem da pokaže koji su to proizvodi kojima građani naše zemlje poklanjaju najviše poverenja.
Na svečanoj prezentaciji rezultata ankete realizovane u 20 najvećih gradova Srbije, u Privrednoj komori Beograda, 14. decembra 2010. godine generalni direktor Mone, gospodin Đorđe Momirović istakao je da je ova nagrada veliko priznanje pošto dolazi od kupaca, koji su najmerodavnijižiri naše kompanije već dvadeset i dve godine.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!