„NAJBOLJE IZ SRBIJE“ ZA 2011. GODINU.
„NAJBOLJE IZ SRBIJE“ ZA 2011. GODINU.
Blog

„NAJBOLJE IZ SRBIJE“ ZA 2011. GODINU.

13.01.2012.

Modna kuća “MONA” dobitnik je prestižnog priznanja „NAJBOLJE IZ SRBIJE“ za 2011. godinu.

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list “Privredni pregled” već osam godina organizuju akciju u kojoj se biraju najbolji brendovi, sa ciljem da se promovišu vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, koji treba da utiču na promenu svesti potrošača u davanju prednosti domaćim proizvodima.

Nositi titulu najboljeg brenda je velika čast za kompaniju Mona, ali je i svojevrsno priznanje najsiromašnijoj grani privrede, kožnoj i tekstilnoj industriji, koja upošljava najveći broj ženske radne snage.

Dušan Petrović, ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede koji je uručio statuu “Najbolje iz Srbije” generalnom direktoru Mone – Đorđu Momirovići, istako je da je I Mona u godini teškog privrednog okruženja, uspela
da pokaže kako se uz dobru organizaciju, planiranje i ulaganje energije mogu prebroditi sve prepreke.

Miloš Bugarin i Dušan Petrović su zaključili da će učiniti sve kako bi u narednih godinu dana impuls brendiranja ojačao u našoj zemlji, a akcija “Najbolje iz Srbije” postala nacionalni i državni projekat sa još višim kredibilitetom.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!