MODNA KUĆA MONA NA 28. NIVEA BH FASHION WEEK-U U SARAJEVU
MODNA KUĆA MONA NA 28. NIVEA BH FASHION WEEK-U U SARAJEVU
Blog

MODNA KUĆA MONA NA 28. NIVEA BH FASHION WEEK-U U SARAJEVU

02.04.2012.

Modna kuća Mona , na 28. Nivea BH Fashion week-u u Sarajevu predstavila je svoju novu kolekciju za proleće-leto 2012. U prelepoj atmosferi , u Domu oružanih snaga , kreatori Mone , Ana Leković, Kristina Gajić, Marina Korać I Ksenija Marković svojim modelima od kože, kepera i lana prizvale su proleće i oduševile sve prisutne.

Modna kuća Mona koja već više od jedne decenije uspošno posluje u Sarajevu otvorila je ovu modnu manifestaciju koja će trajati do  3. aprila i time još jednom potvrdila svoju lidersku poziciju u svetu mode.

I ove sezone kreatorski tim Mone predlaže kožne jakne svedenog kroja sa malim kragnama ili bez kragni, sportskog, romantičnog ili military stila. Za osećaj savršene udobnosti ali i glamuroznog izgleda, tu je ženska i muška kolekcija od kepera i lana. Kolekciju prate kožne tašne koje se po stilu uklapaju uz marinsku i safari estetiku koja će dominirati ovog proleća i leta.

Aplauzi brojnih predstavnika diplomatskog kora, brojnih zvanica iz kulturnog i javnog života Sarajeva potvrdili su da svi jedva čekaju da zimske kapute zamene Moninim kožnim jaknama, marinskim šikom i safari stilom.

 

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!