MONA NA 29. BH FASHION WEEK U SARAJEVU
MONA NA 29. BH FASHION WEEK U SARAJEVU
Blog

MONA NA 29. BH FASHION WEEK U SARAJEVU

14.10.2012.

Mona je pre samo nekoliko dana otvorila 29. BH Fashion week u Sarajevu. Dom oružanih snaga bio je premali da primi brojne zvanice iz diplomatskog, kulturnog I javnog života Sarajeva. Prisutne zvanice su želele da prisustvuju najboljem modnom dogadjaju u sezoni I da vide kakve modne tendencije predlaže Mona za sezonu jesen/zima 2012-2013.

Ovom prilikom modna kuća Mona koja uspešno posluje u Bosni I Hercegovini već 10 godina, pokazala je tri kolekcije Ever green, Purple Rain I Coco-da , autora kreatora Mone Ane Lekovi, Kristine Gajic I Marine Korać.

 

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!