PREDSTAVLJANJE KOLEKCIJE U SKOPLJU
PREDSTAVLJANJE KOLEKCIJE U SKOPLJU
Blog

PREDSTAVLJANJE KOLEKCIJE U SKOPLJU

03.11.2012.

Modna kuća MONA je predstavljanjem kolekcije za jesen-zimu 2012/2013, u prepunom foajeu Makedonske opere i baleta u Skoplju, obeležila značajan jubilej – prvu deceniju uspešnog poslovanja u Makedoniji.

Reviju je svečano otvorio zamenik Ministra kulture Republike Makedonije – gospodin Dragan Nedeljković, koji je istakao da modna kuća MONA najbolje pokazuje da za vrhunski kvalitet i dizajn ne postoje granice.

Generalni direktor Mone, gospodin Đorđe Momirović na otvaranju revije, izrazio je zahvalnost makedonskoj javnosti na ukazanom poverenju i vernosti bredu Mona tokom deset godina. Ovom prilikom pozvao je sve prisutne diplomate – da ulažu u Makedoniju, pošto predstavlja izuzetno perspektivno tržište.

Tradicionalno revije modne kuće MONA u Skoplju predstavljaju modno-umetnički spektakl, svake godine otvaraju je istaknuti makedonski umetnici, a ove godine čast je pripala mladoj pop pevačici Kristini Arnautovoj, koja je ovom prilikom bila jedan od najboljih promotera Monine najnovije kolekcije.

Modeli kreatorskog tima Mone: Ane Leković, Kristine Gajić i Marine Korać, i ovog puta su oduševile sve prisutne. Evergreen – kolekcija kojoj poseban pečat daju modeli kožnih jakni i mantila  u zelenoj, teget i kamel boji, kombinovani sa najfinijim tvidom i somotom, namenjeni su svima koji neguju večiti mladalački duh.

Purple Rain – je deo kolekcije koji slavi ženstvenost. Opisuje ljubav na purpurnoj kiši, čine je modeli od štofa, tvida, kože i krzna,a modeli od voala daju romantičnu notu. Muškarci koji preferiraju elegantan stil – apsolutno će se pronaći u ovoj kolekciji.

Inspirisana modnom legendom, večnom Coco Chanel, nastali su modeli jednostavnih krojeva, prefinjeni …  bogat kolorit u kome dominira pink, ljubičasta, crvena boja  …

Manekeni su na kraju revije prodefilovali uz kultnu numeru Vlatka Stefanovskog – Skopje, čime se nastavilo sa proslavom Moninog jubileja.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!