MOJ IZBOR
MOJ IZBOR
Blog

MOJ IZBOR

12.12.2012.

Modna kuća Mona, treću godinu za redom, dobitnik je prestižnog prizananja „Moj Izbor“ – za  omiljeni domaći brend u kategoriji proizvođača odeće od tekstila i kože.

Nagrada je svečano uručena u Privrednoj komori Beograda, a ovo priznanje je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova kupaca, čime je već nakon prve godine postalo jedno od najprestižnijižnijih priznanja u srpskoj privredi.

Udruženje građana „Moja Srbija“ je sprovelo istraživanja o popularnosti domaćih brendova i proizvoda, tokom 40 dana, u 17 najvećih gradova u Srbiji. Direktor udruženja „Moja Srbija“ – gospodin Milan Ristić  je u uvodnoj reči istakao da je ovogodišnje istraživanje pokazalo da kupci sada mnogo više nego ranije prednost daju domaćim prozvodima. To potvrđuje činjenica da je 80% ispitanika istaklo da bi pre odabrali brend koji je iz Srbije, sa jasnom oznakom kvaliteta.

Samo nekoliko brendova je opravdalo višegodišnje poverenje kupaca, a među njima je modna kuća MONA.  Kompanija MONA je svoju lidersku poziciju u proizvodnji kožne i tekstilne konfekcije, kao i kožne galanterije, učvrstila tokom 2012. godine. Mona danas zapošljava oko 800 radnika, a svoje proizvode plasira u preko 50 prodajnih objekata širom Srbije. Generalni direktor Mone – gospodin Đorđe Momirović je istako da među brojnim priznanjima koje Mona tokom dvadeset i tri godine uspešnog poslovanja, nagrada „Moj Izbor“ j najvrednija, pošto je dodeljuju kupci.Ovom prilikom je izrazio zahvalnost organizatorima ove nagrade, jer veliku podršku daju jačanju domaćih brendova.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!