%
×
Poklanjamo Vam

promo kod u iznosu od 1000 dinara koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici!

MOJ IZBOR
MOJ IZBOR
Blog
12.12.2012.

MOJ IZBOR

Modna kuća Mona, treću godinu za redom, dobitnik je prestižnog prizananja „Moj Izbor“ – za  omiljeni domaći brend u kategoriji proizvođača odeće od tekstila i kože.

Nagrada je svečano uručena u Privrednoj komori Beograda, a ovo priznanje je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova kupaca, čime je već nakon prve godine postalo jedno od najprestižnijižnijih priznanja u srpskoj privredi.

Udruženje građana „Moja Srbija“ je sprovelo istraživanja o popularnosti domaćih brendova i proizvoda, tokom 40 dana, u 17 najvećih gradova u Srbiji. Direktor udruženja „Moja Srbija“ – gospodin Milan Ristić  je u uvodnoj reči istakao da je ovogodišnje istraživanje pokazalo da kupci sada mnogo više nego ranije prednost daju domaćim prozvodima. To potvrđuje činjenica da je 80% ispitanika istaklo da bi pre odabrali brend koji je iz Srbije, sa jasnom oznakom kvaliteta.

Samo nekoliko brendova je opravdalo višegodišnje poverenje kupaca, a među njima je modna kuća MONA.  Kompanija MONA je svoju lidersku poziciju u proizvodnji kožne i tekstilne konfekcije, kao i kožne galanterije, učvrstila tokom 2012. godine. Mona danas zapošljava oko 800 radnika, a svoje proizvode plasira u preko 50 prodajnih objekata širom Srbije. Generalni direktor Mone – gospodin Đorđe Momirović je istako da među brojnim priznanjima koje Mona tokom dvadeset i tri godine uspešnog poslovanja, nagrada „Moj Izbor“ j najvrednija, pošto je dodeljuju kupci.Ovom prilikom je izrazio zahvalnost organizatorima ove nagrade, jer veliku podršku daju jačanju domaćih brendova.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!