NAJBOLJE IZ SRBIJE 2012
NAJBOLJE IZ SRBIJE 2012
Blog

NAJBOLJE IZ SRBIJE 2012

07.03.2013.

Modna kuća Mona, četvrtu godinu za redom, dobitnik je prestižnog prizananja „NAJBOLJE IZ SRBIJE“ – za 2012.godinu  za omiljeni domaći brend u kategoriji proizvođača odeće od tekstila i kože.

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine, i telekomunikacija, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list „Privredni pregled” već devet godina organizuju akciju u kojoj se biraju najbolji brendovi, sa ciljem da se promovišu vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, koji treba da utiču na promenu svesti potrošača u davanju prednosti domaćim proizvodima

Predsednik Privredne komore Srbije – Miloš Bugarin, koji je uručio statuu “Najbolje iz Srbije” generalnom direktoru Mone – Đorđu Momiroviću,  istako je da je Mona u godini teškog privrednog okruženja, uspela da pokaže kako se uz dobru organizaciju, planiranje i ulaganje energije, i u najsiromašnijoj grani privrede  mogu prebroditi sve prepreke.

Kompanija MONA je svoju lidersku poziciju u proizvodnji kožne i tekstilne konfekcije, kao i kožne galanterije, učvrstila tokom 2012. godine. Mona danas zapošljava oko 800 radnika, a svoje proizvode plasira u preko 50 prodajnih objekata širom Srbije. Generalni direktor Mone – gospodin Đorđe Momirović je istako da među brojnim priznanjima koje Mona tokom dvadeset i tri godine uspešnog poslovanja, nagrada „Najbolje iz Srbije“ je najvrednija, pošto predstavlja potvrdu za najbolji nacionalni brend. Ovom prilikom je izrazio zahvalnost organizatorima ove nagrade, jer veliku podršku daju jačanju domaćih brendova.

 

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!