“COLOR THERAPY”
“COLOR THERAPY”
Blog

“COLOR THERAPY”

19.03.2013.

U prepunoj Svečanoj Sali SKC-a modna kuća Mona prikazala je kolekciju proleće-leto 2013. koja nosi naziv „Color therapy“. Kreatorski tim Mone Ana Leković, Kristina Gajić, Marina Korać i Ina Plamenac potrudio se da kolekcijom „Color therapy“ učini svet lepšim i da bojama ovog proleća i leta okrepi dušu i telo.

Posetioci Monine revije imali su priliku da uživaju u nastupu jednog od najboljih svetskih gitarista – Vlatka Stefanovskog  koji je na spektakularan način otvorio reviju.

Iz zime probudiće vas vatreno crvena a umiriti sklad crne i bele boje. Neizbežne kožne jakne, kao simbol moći i autoriteta izdvojiće Vas u svakoj prilici. Osvežavajuća i opuštajuća zelena, kao i pink i žuta ublažile su prisustvo geometrije u konstrukcijama. Terapijom bojama i dezenima poput prugica i floralnog printa ova kolekcija izlečiće vas od zimske depresije.Kolekcija „Color therapy“ će vas odvesti na putovanje kroz boje slonovače, peska i nezaobilaznog leopard printa. Na ovaj put ne možete poći bez kožnih jakni i tašni u vedrim bojama.

Predstavljanju kolekcije „Color therapy“ prisustvovao je veliki broj zvanica iz kulturnog i javnog života prestonice

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!