MONA OTVORILA 30. BH FASHION WEEK U SARAJEVU
MONA OTVORILA 30. BH FASHION WEEK U SARAJEVU
Blog

MONA OTVORILA 30. BH FASHION WEEK U SARAJEVU

08.04.2013.

Modna kuća Mona je predstavljanjem kolekcije “Color therapy”, svečano otvorila jubilarni 30. BH Fashion week u Sarajevu, a ovom prilikom u ulozi manekena našla  su se poznata TV lica koja su obeležila modnu scenu Bosne i Hercegovine : Tanja Đurović, Aleksandar Hršum, Dejana Rosuljaš, Feđa Fetahagić i Mirza Vranj.

Kreatorski tim Mone Ana Leković, Kristina Gajić, Marina Korać i Ina Plamenac potrudio se da ovog proleća okrepi dušu i telo bojama.

Za ovo proleće neizbežne su kožne jakne, kao simbol moći i snage. Boje koje su aktuelne ove sezone su opuštajuća zelena, kao i pink i žuta čiji kolorit osvaja srce svake žene. Terapija bojama i dezenima poput prugica i floralnog printa ova kolekcija osvaja i ostavlja zimsku depresiju za sobom.”Color therapy”ima modele koji če Vam odgovarati za putovanja u tople krajeve, poput boje slonovače, boje peska i nezaobilaznog leopard printa, kao i vesele i vedre  boje koje će obojiti čitav vaš svet.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!