XI FASHION CONNECTION
XI FASHION CONNECTION
Blog

XI FASHION CONNECTION

07.05.2013.

Modna kuća Mona ,  na krovu TC Bazar , u okviru  prestižne modne manifestacije , predstavila je  kolekciju za proleće – leto 2013. I  još jednom oduševila, ovoga puta, crnogorsku publiku.

Savršeni krojevi, bogatstvo kolorita i prelepa atmosfera učinili su i ovu Moninu reviju spekatakularnom. U prisustvu velikog broja zvanica iz  diplomatskog kora, kulture i umetnosti prodefilovali su manekeni obučeni u prepoznatljive Monine kožne jakne  kombinovane sa lanom i pamukom i lepršavom svilom.

Kreatorski tim Mone : Ana Lekovic, Kristina Gajic, Marina Korac i Ina Plamenac, i za ovu sezonu pripremio je prirodne i udobne modele koje će rado nositi i žene i muškarci koji prate svetske trendove.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!