„NAJEVROPLJANIN“ U OBLASTI PREDUZETNIŠTVA
„NAJEVROPLJANIN“ U OBLASTI PREDUZETNIŠTVA
Blog

„NAJEVROPLJANIN“ U OBLASTI PREDUZETNIŠTVA

18.05.2013.

Prestižna nagrada „Najevropljanin“ u oblasti preduzetništva za 2012.godinu dodeljena je generalnom direktoru i vlasniku kompanije „Mona“ gospodinu Đorđu Momiroviću na svečanosti „Evropsko veče u Beogradu“.

Nagrada „Najevropljanin” koju su 2000.godine ustanovili Evropska kuća Čukarica i   Evropski pokret u Srbiji, predstavlja  priznanje pojedincima za naporan i uspešan rad usmeren ka bržoj i svestranijoj integraciji naše zemlje u Evropu.

Noseća ideja dodeljivanja nagrade “Najevropljanin godine” je da se na atraktivan i pristupačan način najširoj javnosti približi proces evropskih integracija sa njegovim najvažnijim stubovima – politikom, ekonomijom i kulturom, kroz koje se maksimalno afirmišu napori koje pojedinci i organizacije čine na polju evropskih integracija.

U saopštenju žirija istaknuto je da je gospodin Đorđe Momirović preduzimljivošću, primenom stalnih inovacija u poslovanju, dokazao da upornost u radu, visok kvalitet proizvoda kao i sposobnost  prevazilaženja objektivnih teškoća u poslovanju rezultira uspehom.

Prilikom uručenja nagrade gospodin Đorđe Momirović je istakao da ova nagrada predstavlja posebno priznajne i posticaj za preduzetnike, i istako je da Mona već četvrt veka uspeva da opstane i ostane konkurentna na tržištu.  Istakao je da nagrada predstavlja priznanje i celokupnom timu Mone koja danas zapošljava 800 radnika.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!