%
×
Poklanjamo Vam

promo kod u iznosu od 1000 dinara koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici!

MOJ IZBOR – PETU GODINU ZA REDOM
MOJ IZBOR – PETU GODINU ZA REDOM
Blog
02.04.2015.

MOJ IZBOR – PETU GODINU ZA REDOM

Modna kuća Mona, petu godinu za redom, dobitnik je prestižnog priznanja “Moj izbor“ za omiljeni domaći brend za 2015.godinu, u kategoriji proizvođača odeće od tekstila i kože.
Nagrada je uručena u Skupštini grada Beograda, a ovo priznanje je jedinstveno, jer se dodeljuje isključivo na osnovu glasova kupaca, čime je sama nagrada već od samog početka dobila ugled i podršku u srpskoj privredi.Nagradu čiji je organizator udruženje „Moja Srbija“ je pod pokroviteljstvom grada Beograda i kancelarije potpredsednika Narodne skupštine republike Srbije Vladimira Marinkovića.
Udruženje građana “Moja Srbija“ sprovelo je istraživanje o popularnosti domaćih brendova i proizvoda širom Srbije.Ukupno 2010 potrošača za glasanje je imalo na raspolaganju izbor od195 proizvoda .
Kompanija MONA je svoju lidersku poziciju u proizvodnji u kožne i tekstilne konfekcije,kao i kožne galanterije.Mona danas zapošljava oko 800 radnika, a svoje proizvode plasira u preko 50 objekata širom Srbije. „Mona hotel management“ zapošljava 150 radnika u hotelima“Zlatibor Mona“ ,“Javor“ i „Argo“.
Velika je čast da u godini kada Mona puni 26.godina postojanja dobije po peti put, priznanje “Moj izbor“ koju dodeljuju kupci.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!