MOJ IZBOR – PETU GODINU ZA REDOM
MOJ IZBOR – PETU GODINU ZA REDOM
Blog

MOJ IZBOR – PETU GODINU ZA REDOM

02.04.2015.

Modna kuća Mona, petu godinu za redom, dobitnik je prestižnog priznanja “Moj izbor“ za omiljeni domaći brend za 2015.godinu, u kategoriji proizvođača odeće od tekstila i kože.
Nagrada je uručena u Skupštini grada Beograda, a ovo priznanje je jedinstveno, jer se dodeljuje isključivo na osnovu glasova kupaca, čime je sama nagrada već od samog početka dobila ugled i podršku u srpskoj privredi.Nagradu čiji je organizator udruženje „Moja Srbija“ je pod pokroviteljstvom grada Beograda i kancelarije potpredsednika Narodne skupštine republike Srbije Vladimira Marinkovića.
Udruženje građana “Moja Srbija“ sprovelo je istraživanje o popularnosti domaćih brendova i proizvoda širom Srbije.Ukupno 2010 potrošača za glasanje je imalo na raspolaganju izbor od195 proizvoda .
Kompanija MONA je svoju lidersku poziciju u proizvodnji u kožne i tekstilne konfekcije,kao i kožne galanterije.Mona danas zapošljava oko 800 radnika, a svoje proizvode plasira u preko 50 objekata širom Srbije. „Mona hotel management“ zapošljava 150 radnika u hotelima“Zlatibor Mona“ ,“Javor“ i „Argo“.
Velika je čast da u godini kada Mona puni 26.godina postojanja dobije po peti put, priznanje “Moj izbor“ koju dodeljuju kupci.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!