ANEMONA- KOLEKCIJA ZA PROLEĆE-LETO 2015
ANEMONA- KOLEKCIJA ZA PROLEĆE-LETO 2015
Blog

ANEMONA- KOLEKCIJA ZA PROLEĆE-LETO 2015

16.04.2015.

Atlas kapital centar u Podgorici je bio mali da primi sve važne ličnosti iz javnog i kulturnog života Crne Gore, koji su želeli da vide predstavljanje kolekcije Mone za proleće/leto 2015.Kolekciju“Anemona“ čiji su autori Ana Leković, Kristina Gajić, Iva Stefanović, a modne detalje uradila Ana Pavlović, videlo je preko 300 zvanica koji su aplauzom izra\avali svoje veliko zadovoljstvo.

ANEMONA- Kolekcija za proleće-leto 2015. slavi povratak razdraganih printova i  veselih boja,kakve su boje cveta anemone.Kretorski tim Mone prilagodio jekolekciju modernoj ženi i muškarcu koji neguju svoj stil od jutra do večeri.

U rokerskom i bajkerskom stilu, crne ili bež, teget ilicrveneženske kožne jakne sa tri-četvrt rukavima, oplemeniće svaku prolećnu odevnu kombinaciju.

 

Muške kožne jakne, mladalačke, ali i klasične sportske ili svedene, pilotske ili  rokerske, neizostavni su deo muške garderobe ovog proleća i leta.U kolekciji   ANEMONA zamišljene su kao deo jedinstvenog stila  sa muškom kolekcijom od kepera i lana.Pored klasične crne i teget, kolekcija obiluje belom i pastelnim bojama, a  promoviše  i boju peska sa prugama koje neizostavno prate i mušku modu ove sezone.

Prateći modne trendove, Monin kretorski  tim  opredelio se za tkanine pastelnih  boja(plave, sive, roze,žute)u odevnim kombinacijama odela ili kostima, dopunjenih  romantičnim ili minimalističkim bluzama, za savremenu poslovnu ženu. Atraktivni  modeli od trikotaže u pastelnim tonovima, sa kombinacijama različitih dezena,  namenjeni su ženama koje prednost daju udobnosti, i mogu se nositi od jutra do večeri. Deo kolekcije od lana prati  istu skalu boja, ali novu liniju haljina,sukanja i blejzera.Udobna je i odiše svežinom. Teget-bele pruge, svih dimenzija i neočekivanih kombinacija, koje asociraju na more, neizostavni su deo svetske, pa i Monine  modne ponude.Haljine svih dužina, nabrane ili  sasvim ravnih linija,  cvetne, tufnaste ili one u kombinaciji cveća i tufni,  od viskoze, svile ili pamuka, daju poseban pečat kolekciji  ANEMONA i unose posebnu vedrinu.

Posebnu draž ovoj kolekciji daje mnoštvo ženskih i muških tašni, koje su svojevrsni simbol MONE. Uvedrim bojama i kombinacijama,ženske tašne za ovu sezonu  izrađene su u svim veličinama,od ležernih mekanih formi formi koje su postale klasika, preko strogih geometrijskih formi, do klasičnih damskih tašnica ili onih minijaturnih, za svaku priliku.Muške tašne su namenjene urbnim savremenim muškarcima, poslovne ili ležerne, ali funkcionalne, one su neophodanmodni detalj. Iako klasične u boji (crna, siva, teget, bež) vrlo su raznovrsne u formi i izrađeneod najkvalitetnije kože.

Dočekajte leto u pastelnim tonovima anemone i tufnama i prugama Mone.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!