„NAJBOLJE IZ SRBIJE“ – ZA 2014. GODINU
„NAJBOLJE IZ SRBIJE“ – ZA 2014. GODINU
Blog

„NAJBOLJE IZ SRBIJE“ – ZA 2014. GODINU

25.06.2015.

Modna kuća Mona, šestu godinu za redom, dobitnik je prestižnog priznanja „NAJBOLJE IZ SRBIJE“ – za 2014. godinu, za najbolji korporativni brend u kategoriji proizvođača odeće od tekstila i kože. Svečanost povodom dodela nagrada najboljim brendovima održana u Belexpocentru u Beogradu, okupila je najznačajnije privrednike, predstavnike kulturnog i javnog života i predstavnike medija.
Modna kuća Mona, koja zapošljava 800 radnika, zauzela je lidersku poziciju u zemlji i regionu, te je ova nagrada samo potvrda njenog vrhunskog kvaliteta i neprekidne želje za usavršavanjem. Godišnje MONA proizvede preko 300.000 tašni i preko 250.000 odevnih predmeta od tekstila i kože. Sve to u prodaju ide preko Monine maloprodajne mreže od 50 prodavnica, od čega 39 u Srbiji i 11 u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj i Makedoniji.

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine, i telekomunikacija, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list „Privredni pregled” već jedanaest godina organizuju akciju u kojoj se biraju najbolji brendovi, sa ciljem da se promovišu vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, koji treba da utiču na promenu svesti potrošača u davanju prednosti domaćim proizvodima.

Kompanija MONA je u godini teškog privrednog okruženja, uspela da pokaže kako se uz dobru organizaciju, planiranje i ulaganje energije, i u najsiromašnijoj grani privrede  mogu prebroditi sve prepreke. Među brojnim priznanjima kojima je Mona za dvadesetšest godina uspešnog poslovanja nagrađena, nagrada „Najbolje iz Srbije“ je najvrednija, pošto predstavlja potvrdu za najbolji nacionalni brend.

Ove godine nagradu je u ime kompanije Mona primio Golub Radivojević, direktor sektora kožne konfekcije jer kako i ovogodišnji slogan nagrade Najbolje iz Srbije kaže „ Najbolje je u ljudima“.

 

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!