Revija Mone u Podgorici
Revija Mone u Podgorici
Blog

Revija Mone u Podgorici

25.04.2016.

Kompanija Mona svečano je otvorila 17. Fashion Connection u podrumu vina Šipčanik u Podgorici.  Uz prisustvo mnogobrojnih zvanica iz sveta mode, kulture, medija kao i diplomatskog kora, Mona je još jednom pokazala da je lider kada je moda u pitanju. Kolekcija čiji su autori kreatori Mone, Ana Leković, Kristina Gajić, Marina Korać, Ana Pavlović i Ana Tara Radonjić predstavlja modele koji balansiraju između funkcionalnosti i stila. Lagani letnji materijali, poput lana, pamučnih puplina, svile, viskoze, trikotaže, u nežnim pastelnim bojama savršeni su za tople letnje dane koji  nam predstoje. Kao i obično, Mona je predtsvtila modele za žene koje preferiraju elegantni stil odevanja i njima namenila lan u teget, beloj, losos boji, kao i haljine svedenih formi. Za žene koje vole ležerniji stil odevanja, kreatori Mone predlažu maxi haljine i suknje floralnih dezena koje su u kombinaciji sa velur kožnim jaknama pravi predstavnici boho šik stila.

Kolekcija je namenjena kako ženama, tako i muškarcima i po stilu i koloritu je kompatibilna. Lan u muškoj kolekciji rado će nositi muškarci koji vole sportsko – elegantni stil odevanja, dok su strukirane forme odela koje prate i vizuelno izdužuju siletu, odličan izbor za poslovni stil odevanja. Posebnu pažnju kreatori Mone posvetili su sakoima koji su ove sezone u plavim nijansama i odlično se kombinuju sa svim odevnim kombinacijama. U muškoj kolekciji posebnu pažnju zauzimaju kožne jakne od NUBUK kože, jedne od najskupljih i najkvalitetnijih na tržištu.

Ženkse i muška tašne su pre svega funkcionalne. Ženske tašne su u bojama kolekcije, u različitim formama počevši od mekanih tote tašni, do čvrstih formi tašni. Takođe, izbor je veliki i kada su u pitanju veličine te se mogu naći tašne od velikih, do onih manjih za večernje izlaske. Muške tašne su jednostvanih linija, bez mnogo detalja, ali vrlo funkcionalne, sa mnogo pregrada.

Predstavljenom kolekcijom, Mona je još jednom potvrdila da dobro poznaje ukus dama i muškaraca, a modeli su dostupni u svim prodajnim objektima.

Slični članci

12.
Apr.
Revijom kompanije MONA zatvoren je 19. Fashion Connection u Podgorici. Kolekcijom za proleće/leto dominiraju boje neba i sunca - svetloplava i jarkozuta. Mod...
04.
Apr.
Kolekcijom za proleće/leto 2017. modna kuca MONA otvorila je 41. Nedelju mode u Beogradu. Na reviji su predstavljeni ženski i muski modeli od najkvalitetniji...
03.
Apr.
Pogledajte ko je iz prvih redova gledao reviju kompanije MONA koja je odrzana 28.03.2017. godine u Belexpo centru u Beogradu!
02.
Apr.
Kompanija MONA odrzala je reviju kojom je otvoren 41. Belgrade fashion week. Zavirite u backstage i pogledajte kako su tekle pripreme!