HR saveti

HR saveti
HR saveti

Vaša radna biografija je prvi i neophodan korak u uspostavljanju kontakta sa budućim poslodavcem. Iz ovog razloga od izuzetne važnosti je da Vas predstavi na najbolji mogući način.
 

Da biste u tome uspeli, bitno je da osigurate da sve informacije koje unesete u CV budu relevantne za poziciju za koju ste aplicirali i da budu posložene po jasnom redosledu. Ovo znači da ćete napraviti dokument koji će biti pregledan i jednostavan za čitanje.

detaljnije

Ukoliko ste na početku karijere i još uvek niste odabrali Vaše zanimanje, sigurno ste se do sada više puta susretali sa savetima drugih, da bi trebalo raditi ono što voliš i/ili ono što će biti finansijski isplativo. Međutim, istraživanja pokazuju da to nije dovoljno! Naime, da biste bili zadovoljni svojom karijerom neophodno je i prisustvo sledećih faktora: prilika da se razvijate, da učite, da doprinosite vrednostima koje su Vam važne i da budete prepoznati zbog toga.

detaljnije

Delimo sa vama nekoliko ideja kako možete svoju potragu za poslom uzeti u svoje ruke i proaktivnije pristupiti ovom zadatku.

 
detaljnije

Regruteri se pripremaju za razgovor sa kandidatom - iščitaju detaljno radnu biografiju,  provere njegov/njen LinkedIn profil, pripreme pitanja. Zato je važno da i vi uradite isto.

Informišite se o kompaniji. Kako biste imali što jasniju sliku o kompaniji bitno je da se o njoj što više informišete pre intervjua. Na taj način vama će biti jasnije šta možete da očekujete, a i sagovornicima na razgovoru za posao ćete staviti do znanja da ste zaista motivisani da baš u toj kompaniji zasnujete radni odnos.

 

detaljnije
Aktuelni konkursi