Uslovi isporuke

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču slanjem robe preko kurirske službe, sa kojom ima zaključen Ugovor o pružanju ekspresnih usluga u unutrašnjem saobraćaju. 

Za sve porudžbine vrednosti manje od 8000,00 dinara Potrošač se, prihvatajući ove Uslove korišćenja, obavezuje da na ime troškova isporuke prilikom preuzimanja pošiljke plati, direktno kuriru, iznos od 390,00 din sa PDV-om. Za sve porudžbine čija je vrednost 8000,00 dinara ili više isporuka je besplatna.

Nakon prijema porudžbine od strane Potrošača, Služba Internet prodaje kompanije Mona Fashion d.o.o. vrši proveru dostupnosti i ispravnosti artikala. Ukoliko su poručeni artikli dostupni Potrošaču se šalje potvrda o prijemu porudžbine i počinju da teku rokovi za isporuku. Ukoliko poručenog artikla nema na stanju, Potrošač dobija mejl o nedostupnosti artikla.

O vremenu dostave Potrošač će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe.

Nakon preuzimanja paketa od strane kurirske službe, Potrošaču će biti prosleđena automatska poruka na e-mail sa kodom pošiljke koju može pratiti OVDE.

Rok isporuke iznosi 2-3 radna dana od prvog narednog dana od dana izvršenja porudžbine od strane potrošača.

Isporuke paketa se vrše samo radnim danima, tj. vikendom se isporuke paketa ne vrše.

Molimo Vas za razumevanje za moguća kašnjenja u isporuci u periodima akcija i sezonskih sniženja obzirom da isporuka zavisi od eksternih službi.

Takođe, napominjemo da period obrade porudžbine zavisi od trenutka kreiranja porudžbine. Prudžbine kreirane do 12 časova biće u obradi istog radnog dana, a porudžbine kreirane nakon 12 časova biće u obradi sledećeg radnog dana.

 

Kuriri D Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8.00 do 16.00 časova. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo sa Vama kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Pre isporuke će Vam stići Viber poruka sa mogućnošću preusmeravanja paketa na paketomat gde u određenom vremenskom periodu možete preuzeti paket.

O vremenu dostave Kupac će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe.

Nakon preuzimanja paketa od strane kurirske službe, potrošaču će biti prosleđena automatska poruka na mejl sa kodom pošiljke koju može pratiti OVDE.

Kako bismo osigurali dostupnost artikala i njihovu ispravnost, sa svakom prodavnicom se vrši dodatna provera dostupnosti i ispravnosti stanja artikla.

Ako su svi artikli dostupni, idu na isporuku.

Nakon provere dostupnosti, ukoliko određenog artikla nema, dobićete mejl o dostupnosti.

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, pri čemu se ne vrši isporuka na teritoriju AP Kosovo i Metohije.

Kuriri Bexpress-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8.00 do 16.00 časova. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija  oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, možete primiti ili odbiti paket. Ukoliko primetite da je i sam proizvod oštećen, potrebno je prijaviti kurirskoj službi u roku od 24 časa od momenta prijema paketa.  Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo sa Vama kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

O vremenu dostave Kupac će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe.OVDE

Nakon preuzimanja paketa od strane kurirske službe, potrošaču će biti prosleđena automatska poruka na mejl sa kodom pošiljke koju može pratiti.

NAPOMENA: Mona zadržava pravo naplate poštarine za drugu i svaku narednu dostavu za istu kupovinu, ukoliko prva nije realizovana iz razloga za koje ne odgovara Mona Fashion d.o.o. Beograd - Stari grad, već je odgovornost na strani kupca, a isti želi ponovnu dostavu.