%
×
Poklanjamo Vam

promo kod u iznosu od 1000 dinara koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici!

Naručivanje možete izvršiti odabirom boje i veličine klikom na kvadratice u kojima su upisane veličine i ucrtane boje. Nakon toga kliknite na dugme "Dodaj u korpu", a klikom na to dugme, sajt će Vas voditi kroz intuitivan proces naručivanja. Ako Vam zatreba pomoć, budite slobodni da nas pozovete na 0113284396 .

Sve poručene artikle Vam možemo dostaviti putem kurirske službe DailyExpress na kućnu adresu.Vrednost dostave se plaća 350 dinara kada je vrednost porudžbine ispod 5000 dinara. Ako je vrednost porudžbine veća od 5000 dinara, dostava kurirskom službom bi bila besplatna.

Rok isporuke zavisi od toga da li želite da Vam naručeni artikal pošaljemo na kućnu adresu kurirskom službom (2/3 radna dana).

Artikle koji su dostupni za kupovinu na sajtu možete platiti karticama koje su podržane od sistema za elektronsko plaćanje, u gotovini kuriru koji Vam dostavi artikal, kao i u gotovini, karticama, čekovima građana i administrativnom zabranom ako artikle kupujete u prodavnici. 

Postoji mogućnost zamene artikla za drugi ili isti artikal u drugoj veličini. Potrebno je, uz vraćeni artikal, dostaviti odštampan i popunjen obrazac za odustanak od ugovora koji dostavljamo prilikom isporuke paketa.

Radno vreme prodavnica kao i druge informacije o prodavnicama, možete pogledati ovde

Artikli se mogu naručiti i platiti nekom od podržanih kartica za elektronsko plaćanje, ali se dostava može izvršiti samo u okviru granica Republike Srbije. Tako naručeni artikal možemo dostaviti na adresu Vašeg prijatelja ili rođaka koji će Vam artikal proslediti. Ukoliko želite da poručite na Vašu kućnu adresu u neku drugu zemlju to možete učiniti tako što ćete odabrati Vašu zemlju iz padajućeg menija na početnoj strani i nakon toga možete da nastavite sa kupovinom. Link do početne strane https://www.monaonline.com