Lične priče

Golub Radivojević

Direktor sektora proizvodnje konfekcije
21.07.2022.

Ja sam se u Moni zaposlio 1995. godine kao kontrolor kvaliteta gotovih proizvoda i kože. Bio sam jako predan poslu i želeo sam da u svemu budem prvi - da naučim, da vidim, da saznam. I sve to od načina obrade kože kod dobavljača, do izrade finalnog proizvoda u našoj kompaniji. Tako sam kontinuirano sticao znanje.

 

Kako sam nadograđivao i iskazivao u praksi svoje znanje, tako sam sticao sve više poštovanja od puno starijih kolega i koleginica. To je bilo praćeno i time što su mi poveravani novi zadaci i sve više odgovornosti. Sada sam već godinama direktor sektora proizvodnje kožne i tekstilne konfekcije.

 

Kao rukovodilac shvatio sam da je najvažnije znanje. Stručnost uliva ljudima poverenje da se na vas mogu osloniti i posavetovati kada naiđu na prepreku i izazov u radu.

Posvećenost i predanost poslu su svakako ključ uspeha, ali kada ste lider onda je važno biti i fleksibilan sa ljudima, izlaziti im u susret, razumeti ih, biti mudar u donošenju odluka.

 

Zbog svega toga, ja obožavam da radim ovaj posao. Okružen sam sa mnogo ljudi i stalno se bavim ispitivanjem kože, tehničkih konstrukcija modela, načina za unapređenje proizvodnih procesa. Mene to intrigira, zabavno mi je i volim time da se bavim.