Lične priče

Igor Ponti

Modelar u proizvodnji tekstilne konfekcije
21.07.2022.

U Moni sam od 2018. godine. Počeo sam sa radom u krojačnici I tu se nekako nisam u potpunosti pronašao. Zato je sjajno što je proizvodnja velika i postoje mogućnosti da svoje talente i afinitete još više iskažete u nekom drugom odeljenju.

 

Ja sam posle kratkog vremena prešao u modelarnicu u razvojnom centru tekstilne konfekcije. Imao sam prethodnog iskustva pa sam izneo neke predloge o načinu rada. Kolege su to prihvatile, ali su bile voljne da me usmere na definisane interne standarde rada u Moni.

 

Brzo su me prihvatili i vidim da kolektiv generalno pruža podršku mlađim kolegama. Stalno mi govore - polako, ne sekiraj se, sve se nauči. Taj pristup mi jako prija i znači. Tako se i ja trudim da budem dobar oslonac novim i mlađim  kolegama koji dolaze u razvojni centar.

 

Ovde mi se posebno dopada izvesnost, sigurnost posla s jedne strane i sa druge strane što su ljudi prirodni, spontani, vole da se šale i što žele da drugima oko sebe pruže podršku. To je razlog zašto sebe dugoročno vidim baš u ovom kolektivu.