%
×
Poklanjamo Vam

promo kod u iznosu od 1000 dinara koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici!

KOMPANIJA

KOMPANIJA
KOMPANIJA
 O nama
O nama

Priča o Mona brendu datira još od 1989. godine, kada je istoimenu kompaniju osnovao bračni par - Nada i Đorđe Momirović.
Od prvoga dana zamisao im je bila da ljudima ponude kvalitetne i moderne proizvode u kojima će se osećati samouvereno i prefinjeno.
Ubrzo nakon toga Mona je postala sinonim za kvalitetne kožne tašne i jakne.
Mona je sada prepoznatljiva i po proizvodnji kvalitetne muške i ženske odeće od kože i tekstila, kao i sitne kožne galanterije čiji se svaki komad detaljno osmišljava i ručno izrađuje.
Tokom više od tri decenije postojanja, ova porodična kompanije prošla je dug razvojni put proširivši svoje poslovanje na više stranih tržišta s ambicijom da postane globalno prepoznatljiv brend.
Uprkos velikim ambicijama Mona i dalje nastavlja da neguje tradicionalne porodične vrednosti i ljubav prema poslu koja je utkana u svaki šav.

2
BRENDA
5
ZEMALJA
47
OBJEKATA
700
ZAPOSLENIH
32
GODINE POSTOJANJA
1989
1994
2001
2002
2005
2006
2007
2010
2015
2019
2020
2021
2021
Vizija i Misija

Od samog nastanka kompanije imali smo jasan cilj - učvrstiti se na poziciji vodećeg domaćeg i regionalnog modnog brenda s težnjom da postanemo globalno prepoznatljivi uz dugoročno zadovoljstvo kupaca.

 

U Moni tretiramo modu kao vrhunski umetnički izraz i sastavni deo svakodnevne kulture. Stoga iz sezone u sezonu stvaramo jedinstvene i ready-to-wear komade od najkvalitetnijih materijala. Sve svoje modele koje realizuje naš kreativni tim dizajnera vidimo na modernim, ostvarenim i sofisticiranim ženama i muškarcima. 

Vizija i Misija

VREDNOSTI KOMPANIJE

Karijera u Moni
Društvena odgovornost