%
×
Poklanjamo Vam

promo kod u iznosu od 1000 dinara koji možete iskoristiti u Mona online prodavnici!

main
Osnovana 1989
Vizija i misija
Vizija i misija

Od svog nastanka 1989, pa sve do danas, Mona Fashion d.o.o. je imala jedinstvenu viziju da svojim kupcima pruži mogućnost kvalitetnog i modernog odevanja u skladu sa vodećim svetskim trendovima.

Svake sezone Mona nudi ready-to wear kolekcije za žene i muškarce kao i širok spektar modnih aksesoara. Dugoročno zadovoljstvo kupaca je misija kompanije Mona od prvog dana te ne pravi kompromise kada su kvalitet i dizajn u pitanju.

Mona svoje modele vidi na modernim, ostvarenim, sofisticiranim i samouverenim ženama i muškarcima koji vode računa o svom izgledu u svakoj prilici.

Jesen 2020

Jesen 2020

Jesen 2020

Jesen 2020

Jesen 2020

Aksesoari

Mona tašne, ručno izrađene od najfinije italijanske kože, pričaju priču za sebe i predstavljaju predmet želje mnogih modernih dama i muškaraca. Obraćajući pažnju na svaki detalj, dizajnerski tim kompanije Mona stvara aksesoare koja su prava mala umetnička dela. Godišnje Mona Fashion d.o.o. proizvede oko 70.000 ženskih i muških kožnih tašni.

Aksesoari
Visoka moda
Visoka moda

Osvrćući se na tradiciju i kulturu, Mona Fashion je prikazala mnoge umetničke kolekcije inspirisane nekim od najvećih ličnosti poput Njegoša, Tesle, Karađorđa i realizovala kolekcije visoke mode prikazane u Parizu, Milanu, Rimu, Moskvi...

Saradnja sa jednom od najvećih slikarki XX veka ,Oljom Ivanjicki obeležila je umetničke kolekcije kompanije Mona.

Prodavnice

50 Mona prodavnica nalazi se na najboljim lokacijama u gradovima širom Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Više od 30 godina postojanja Mona Fashion kontinuirano ulaže u vizuelni identitet svake prodavnice.

Prodavnice
50

Prodavnica širom Srbije, Crne Gore, BIH ,Makedonije i Hrvatske

70.000

Proizvedenih tašni godišnje

600

Zaposlenih u Srbiji i regionu