STVARAMO NOVU GENERACIJU ŠAMPIONA!
STVARAMO NOVU GENERACIJU ŠAMPIONA!
Mona man

STVARAMO NOVU GENERACIJU ŠAMPIONA!

08.04.2022.

Kompanija Mona Fashion i Vaterpolo klub Partizan potpisali su sponzorski ugovor i započeli jednu dugoročnu saradnju usmerenu ka podršci mladim nadama vaterpola.

Zajednička vizija o razvoju sporta i vrednosti koje negujemo uslovile su početak ove saradnje. Kompanija Mona Fashion i brend Mona Man će u narednom periodu podržati razvoj mladih vaterpolista i dati svoj doprinos u stvaranju nove generacije šampiona.
 

Integritet, timski duh, težnja ka usavršavanju i postizanju izvanrednih rezultata su vrednosti na kojima je utemeljen Mona Man brend, a koje smo prepoznali u Vaterpolo klubu Partizan.
 

Podrška mladima je ulaganje u budućnost našeg najtrofejnijeg sporta i izuzetna nam je čast da podržimo razvoj budućih šampiona.

Slični članci

13.
Feb.
Mona Man je otvorio vrata svoje prve prodavnice. Tim povodom upriličena je svečana proslava kojoj su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnost iz sveta mode ...
08.
Feb.
S ponosom vas obaveštavamo da će prva Mona Man prodavnica biti otvorena u tržnom centru Merkator u Beogradu, u petak 10.02.2023.
04.
Oct.
Saradnja dva vodeća brenda jednog u domenu sporta - FK Partizan i drugog u modnoj industriji - Mona Fashion, nastavljena je i u sezoni 22/23.