Mona Fashion i FK Partizan ozvaničili nastavak saradnje
Mona Fashion i FK Partizan ozvaničili nastavak saradnje
Mona man

Mona Fashion i FK Partizan ozvaničili nastavak saradnje

04.10.2022.

Saradnja dva vodeća brenda jednog u domenu sporta - FK Partizan i drugog u modnoj industriji - Mona Fashion, nastavljena je i u sezoni 22/23.

Koktelom organizovanim za predstavnike medija u ,,Vip lounge’’ salonu stadiona Partizan, prisutne su pozdravili direktor marketinga FK Partizan Dragan Velanac i Uroš Momirović direktor Mona Fashion.

Modele iz najnovije Mona Man kolekcije su poneli i prvotimci Igor Vujačić, Bibars Natho, Rikardo Gomeš, Siniša Saničanin, Svetozar Marković i Danilo Pantić.

Kompanija Mona Fashion i brend Mona Man prepoznaju značaj razvoja sporta i svojim aktivnostima se trude da promovišu negovanje sportskog duha i pravih vrednosti.

Integritet, timski duh, težnja ka usavršavanju i postizanju izvanrednih rezultata su vrednosti koje su čvrsto utemeljene u viziji Mona Man brenda da inspiriše muškarce da budu izuzetni u svakom pogledu.

 

Slični članci

08.
Apr.
Kompanija Mona Fashion i Vaterpolo klub Partizan potpisali su sponzorski ugovor i započeli jednu dugoročnu saradnju usmerenu ka podršci mladim nadama ...